Cum se manifestă pasiunea pe elemente

De Corina Buhagiar pe

Un iubit în semn de Foc o să se „aprindă” una – două, în timp ce unul de Pâmânt e pasional în cu totul alt fel. Ca să ştii la ce să te aştepţi, citeşte mai jos!
Semnele de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător) sunt încarnare a pasiunii care scoate flăcări pe nări. Cu Berbecul te trezeşti dezbrăcată în pat înainte fără să-ţi mai poţi aminti cum ai ajuns acolo. Leul e un foc mai trainic şi care o să ţină mai mult… Nici nu te apropia dacă nu eşti destul de odihnită. Iar Săgetătorul o să râdă de prejudecâţile tale dacă sugerezi că ţie nu-ţi place aşa… dintr-o dată!

Tips: Să pari o „pradă” greu de cucerit e un stimulent foarte bun pentru ei. Spune-i NU şi o să vrea şi mai dihai. Dar nu îi da indicaţii despre cum să se poarte în pat. Egolul lor sensibil nu suportă…

Semnele de Pământ
(Taur, Fecioară, Capricorn) nu sunt pasionale în sensul obişnuit al termenului. Ele se „urnesc” mai greu, dar o dată stârnite, o să-ţi placă. Taurul te atâţă într-atât încât te face pe tine să-i dai jos hainele.

Senzualitatea şi energia lui deborbantă compensează din plin lipsa spontaneităţii. Cu Fecioara trebuie să ai grijă. Cel mai mic amânunt, cum ar fi cearceaful şifonat sau un miros dubios îi pot alunga repede orice tentativă de pasiune. Cât despre Capricorn, e prea calculat ca să lase pasiunea la voia întâmplării. Mai degrabă şi-o „programează” cu grijă dinainte.

Tips: Devotamentul şi o stare de securitate interioară sunt baza pentru trezirea pasionalităţii la aceşti nativi. Dacă te simte „a lui” va scoate la iveală comori neaşteptate.

Semenele de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) sunt foarte imprevizibile când vine vorba de pasiune. Acum te pârjolesc cu ea, acum te lasă… rece. Pentru ei e necesară o stimulare intelectuală în prealabil. Geamănul se înflăcărează din cauza unei idei sau discuţii erotice interesante, Balanţa are romantismul în sânge, iar Vărsătorul simte nevoia unei prietenii şi a unor idealuri comune ca să se aprindă de pasiune.

Tips: Pe aceşti nativi îi stârneşti atunci când le dăruieşti spaţiu, nu-i îngrădeşti cu posesivitate şi le menţii mereu vie curiozitatea. Surprizele sexuale sunt extrem de apreciate.

Semnele de Apă
(Rac, Scorpion, Peşti) sunt amanţi foarte sensibili. Ştiu să-ţi trezească dorinţele şi te învăluie cu emoţiile lor, însă pasiunea lor depinde de toanele pe care le au. Racului trebuie să-i fie toţi boii acasă.

Scorpionul e pasional de meserie, ca şi cum ar deţine un buton secret de unde o declanşează. Cât despre Peşti… aceştia sunt mai greu de înţeles. Pot ajunge la pasiune după ce au trecut prin depresie, renunţare sau victimizare. Te poţi aştepta la orice.

Tips: Trebuie să fii la fel de sensibilă, emotivă şi empatică ca şi ei. Altfel rişti să „dai cu bâta în baltă”. Ar fi păcat să pierzi un amant atât de special…!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro