De ce sunt Berbecii nerăbdători

De Corina Buhagiar, pe

„Doamne, da-mi şi mie puţină răbdare… se roagă Berbecul. Dar da-mi-o ACUM!” Glumă această are uimitor de mult adevăr în ea… Pe Berbec nu-l păcăleşti cu „iti dau
 atâta acum şi restul mai tarziu”. Nici vorba! De ce? Simplu: fiindcă pentru el nu există mai târziu! El vrea acum, pe loc, imediat. Altfel… se cheamă că nu i-ai dat!

Spre deosebire de Răci care trăiesc în trecut, şi de Vărsători care trăiesc în viitor, Berbecii au avantajul de a trăi în prezent, iar asta le da o eficientă remarcabilă. Nu ştie ce e aia prevedere sau prudenţa… El merge cu capul înainte şi… fie ce-o fi! „Improvizez pe moment” este motto-ul lui preferat.  
 
Berbecul e „copilul zodiacului” indiferent de vârstă nativului respectiv. La fel cum bebeluşul plânge imediat ce îi iei jucăria, şi Berbecul reacţionează promt, după principiul „trag întâi şi analizez pe urma”.
 
Dacă ai un iubit Berbec, preludiul poate fi o problemă. Dacă se lungeşte cât ţi-ar conveni ţie, lui s-ar putea să i se ia. Cel mai simplu, pune-ţi un film sexy, foloseşte un vibrator sau măcar un lubrefiant, înainte că el să între pe uşă. Şi nu te îmbrăca cu ceva care are prea mulţi nasturi. Rochia aia pastreaz-o pentru iubitul Fecioară…
 

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!