Topul celor mai norocoase zodii

De Corina Buhagiar, pe

Norocul depinde de multe… nu doar de zodie. Însă atitudinea interioară determinată de zodie poate să atragă sau să îndepărteze norocul.
Noroc cu carul (Săgetător, Gemeni, Leu)

Guvernaţi de Beneficul Jupiter, Săgetătorii sunt campioni la norocul chior, picat din cer. În realitatea, atitudinea lor pozitivă şi jovială atrage lucrurile bune, dorite de toată lumea.

Gemenii sunt norocoşi şi ei, dar asta se datorează în special faptului că sunt tot timpul în alertă, la curent cu noutăţile. Din atâtea informaţii pe care le au, trebuie să iasă ceva! Cât despre Lei… sunt atât de convinşi că merită tot ce e mai bun încât ajung să convingă şi Destinul de asta!

Îşi fac norocul cu mâna lor (Taur, Capricorn, Fecioară)

Semnele de Pământ nu cred în noroc. Ei sunt mult mai hotărâţi să şi-l facă cu mâna lor. Chiar dacă durează mai mult – în cazul Taurilor, sau trebuie să muncească din greu pentru el, precum Capricornii, sau să aibă răbdare să îl descopere în lucrurile mici sau în amănunte, precum Fecioarele. Un noroc picat din cer ar putea chiar să îi deruteze sau să îl privească cu neîncredere.

Trebuie să fie pe fază, să nu-l scape (Berbec, Vărsător, Peşti)

Sunt cei care au sclipiri uluitoare de noroc, dar e foarte important să nu le rateze. Berbecul e recompensat de Destin de obicei pentru atitudinea lui curajoasă. Vărsătorul e în contact cu energii atât de surpinzătoare încât poate avea noroc inclusiv ca cel din filmele SF. Cât despre Peşti, sunt sub semnul lui Jupiter ca şi Săgetătorii, dar pot să ignore sau să dea cu piciorul norocului dacă acesta îi prinde în toane proaste.

Când pe scut, când sub scut (Rac, Balanţă, Scorpion)

Norocul nu e mereu de partea lor. Au porţii „normale” de noroc – sunt când sus, când jos. Racul e un pic prea pesimist ca să se încreadă în norocul pur. Balanţa îl scapă de multe ori printre degete, mai ales din cauza superficalităţii. Iar Scorpionii sunt, de obicei, prea înfriguraţi sau încrâncenaţi în al invoca de partea lor ca să îl obţină întotdeauna.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro