Numerologie: numărul lui personal îţi spune ce stil sexual are

De Raluca Cristea pe

Numărul personal 1

Iată un bărbat care ştie ce vrea de la iubita lui! Deşi nu se poate spune despre el că este fidelitatea întruchipată, un lucru este sigur: cu el sexul nu e niciodată plictisitor. Face sex cu pasiune şi cu tot tacâmul: jocuri erotice, atingeri exact acolo unde trebuie, şoapte fierbinţi, poziţii sexuale inedite. Este convins că te poate face să te simţi minunat în pat. Dacă poţi să treci peste riscul infidelităţii, o să descoperi poate cele mai bune partide de sex ale tale de până acum.

Numărul personal 2

Ai dat de un bărbat romantic şi sensibil, adept al relaţiilor de lungă durată. Dacă eşti fidelă şi tandră, o să ai parte de un bărbat foarte implicat în timpul sexului. Te îmbrăţişează cu căldură, îţi şopteşte exact ce vrei să auzi şi îţi oferă cel mai romantic, atent şi bogat moment sexual al tău de până acum. Un singur defect are: aşteptările mari din partea ta şi tendinţa de a fi dependent de femeia de lângă el.

Numărul personal 3

Simpatic şi sociabil, ştie cum să se facă plăcut fără să facă un scop din asta. Multe femei sunt tentate să îl cucerească, doar că el îşi alege cu mare atenţie partenera. Dacă tu eşti norocoasa, atunci pregăteşte-te pentru o avalanşă de gesturi dulci, şoapte incitante şi jucăuşe dar şi un partener dual în pat. Asta pentru că uneori este foarte îndrăzneţ, alteori timid. Oricum, sexul cu el nu este lamentabil.

Numărul personal 4

Un bărbat care iubeşte intens, uneori posesiv, dar care face sex cu răbdare. Uneori, cu prea multă răbdare. Este un maestru al preludiului, din care face o artă şi, cum spuneam, uneori îl prelungeşte. Nimic rău, iar dacă nu îţi place, poţi schimba asta chiar în timpul sexului. Te intuieşte şi este atent la dorinţele tale. În plus, are nişte mâini foarte pricepute să atingă exact acolo unde trebuie.

Numărul personal 5

Deşi ţine foarte mult la libertatea lui, este adeptul relaţiilor cu cărţile pe faţă şi asta este valabil şi pentru sex. Urăşte ocolişurile şi vrea să ştie tot ce îţi place. Ca să îţi ofere partide de sex intens, trebuie mai întâi să îl copleşeşti cu aprecieri şi să îi stimulezi zonele erogene. Îi plac jocurile erotice, sexul prin telefon şi are fetişuri, în special pentru picioare.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3