Numerologie: numărul lui personal îţi spune ce stil sexual are

De Raluca Cristea pe

Numărul personal 6

Cam confundă el prietenia cu atracţia fizică şi este tentat uneori să înşele. Totuşi, dacă descoperă partenera care ştie cum să îl ţină doar pentru ea, atunci nu va fi tentat să caute altceva. În pat îi place ca el să dea tonul şi să impună ritmul, rareori te lasă să îl domini sexual. Sexul cu el nu este nici rău, nici foarte bun. Uneori te surprinde cu poziţii sexuale noi şi atingeri foarte plăcute, alteori este molcom sau retras.

Numărul personal 7

Este foarte atras erotic de femeia de care se îndrăgosteşte şi asta îl face să se exprime intens în timpul sexului. Îi place să te domine, să te facă să te simţi femeia lui şi doar a lui. Sexul cu el este mereu o surpriză – uneori este dulce, romantic şi atent, alteori este vulcanic, pasional, chiar puţin brutal pentru că da, îi plac practicile sadomasochiste şi de bondaj.

Numărul personal 8

Este atras sexual de femeia stăpână pe ea, atentă şi pasională. Este curios sexual şi pasionat de fantezii sexuale, poziţii sexuale cu penetrare intensă şi jocuri erotice. Îi place să te atragă în partida de sex ca într-un joc şi nu are inhibiţii. Îl excită limbajul murdar (dirty talk). Per total, face sex aşa cum îi place să trăiască: intens, cu pasiune.

Numărul personal 9

Deşi în viaţa de zi cu zi este un bărbat liniştit, în cuplu are un libido ieşit din comun. Nu are nicio problemă în a-şi arăta tandreţea şi erotismul faţă de femeia de care se îndrăgosteşte. Sexualitatea lui nu are program, la propriu: poate să îţi ofere culmile plăcerii şi asta cât se poate de natural. Partidele de sex mecanic, programat, îl plictisesc şi îl îndepărtează.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3