Minciuni pe care le spun zodiile cel mai des

De Diana Zagrean, pe
Fiecare semn zodiacal are tendința să mintă într-un anume fel, iar astrele decid cine e cel mai mincinos și cine este cel mai sincer. Vezi care sunt minciunile pe care le spun zodiile cel mai des.

Berbec

”Am auzit tot ce ai spus”. Berbecii sunt cunoscuți pentru lipsa de răbdare și atenție. Dacă ascultă pe cineva vorbind, berbecul ascultă cu adevărat doar primele minute, apoi se plictisește și doar dă din cap politicos, cu mintea în altă parte.

Taur

”Asta am spus și eu, ai auzit greșit”. Un taur nu o să recunoască niciodată că a spus o prostie, indiferent dacă este vorba de o gafă sau de o remarcă nesimțită la adresa mamei tale. Nici cu tortura nu o să scoți un ”îmi pare rău” de la un taur.

Gemeni

”Nu e adevărat, nu ascultam la ușă”. Nativii din gemeni sunt fără se speranță când vine vorba de bârfe, secrete și tras cu urechea după noutăți. Nu or să recunoască niciodată că sunt ahtiați după cele mai suculente știri despre cunoscuți și prieteni, așa că vor minți cu nerușinare.

Rac

”Nu am făcut-o intenționat!”. Racii sunt ei sensibili și delicați, dar la răzbunare nu-i întrece nimeni. Tocmai pentru că sunt răniți des și adânc, racii sunt destul de dușmănoși și țin minte toată viața dacă le-ai greșit o dată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!