Marte revine azi în semnul Vărsător! Iată cum îți influențează zodia!

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 11 septembrie 2018, 17:45

Balanță

După o perioadă în care Marte le-a cerut celor născuți în zodia Balanță revizuirea atitudinii față de membrii familiei și mai mult interes pentru locuință, acum le dinamizează sectorul sentimental și al activităților creative. Nativii pot intra în conflicte cu partenerul de viață, cu copiii și-și pot canaliza energia asupra activităților artistice.

 

Scorpion

După o perioadă în care Marte le-a cerut celor născuți în zodia Scorpion să-și revizuiască atitudinea față de rude și i-a provocat la capitolul studii și edplasări, acum vine să le dinamizeze sectorul locuinței și al familiei. Nativii vor avea ocazia să se implice mai mult în activități care privesc casa, ănsă nu sunt excluse conflictele cu membrii familiei, mai ales cu aceia alături ed care locuiesc. Pot apărea rupturi de relație, iar unii nativi își pot schimba domiciuliul.

Săgetător

După o perioadă în care Marte le-a cerut celor născuți în zodia Săgetător să-și revizuiască atitudinea față de sectorul financiar și să fie mai puțin cheltuitori, acum le cere mai multă atenție la comunicare și prudență la deplasări. Impulsivitatea planetei poate aduce conflicte în sfera relațională, în special cu rudele, și poate favoriza accidente și traumatisme.

Capricorn

După o perioadă în care Marte le-a cerut celor născuți în zodia Capricorn să-și revizuiască atitudinea față de sectorul financiar, să facă economii și să ia decizii înțelepte în viața de zi cu zi, acum le aduce ocazia de a-și îmbunătăți veniturile. Nativii își vor da tot interesul și vor acționa cu mai multă energie pentru a obține colaborări, pentru a demara proiecte noi și pentru a-și găsi un loc de muncă mai bine plătit.

Vărsător

După o perioadă în care Marte le-a cerut celor născuți în zodia Vărsător șă-și reevalueze principiile de viață și a favorizat stările de introspecție și meditație, acum intră întocmai în semnul lor, pe casa personalității, pentru a le aduce energia necesară să se implice în acele activități care pot da un alt sens vieții lor. De asemenea, nativii vor avea inițiativă, vor tinde către impulsivitate în acțiuni, însă vor avea și mai multă încredere în ei.

Pești

După o perioadă în care Marte le-a cerut celor născuți în zodia Pești să-și reevalueze relațiile de prietenie, acum va traversa casa subconștientului, iar nativii se vor simți sleiți de energie, fără chef de viață și socializare și se vor retrage, se vor izola, pentru a face o introspecție dură și pentru a medita la aspecte legate de viața persoanlă, dar și legate de sectorul financiar.

Citește și – Vești bune pentru toate zodiile! Saturn, Marele Malefic, își revine din retrogradare

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2