Maniile bărbaţilor în funcţie de zodie

De Corina Buhagiar pe

Fiecare zodie are părţile ei bune, dar şi slăbiciunile sau maniile ei. Ca să ştii la ce te aştepţi citeşte la ce îl predispune zodia pe iubitul tău.
Berbec: Suferă de mania vitezei. Ar trece din a-ntâia în a cincea pe nerăsuflate, şi nu numai la maşină. Acum e binedispus, acum ia foc pentru o nimic toată.

Taur: Suferă de fixul proprietăţii: femeia lui, banii lui, lucruşoarele lui… Şi vede roşu în faţa ochilor dacă se simte cumva ameninţat de „scoaterea din posesie”.

Gemeni: Fixaţia relativităţii, iar în cazuri extreme, mitomania. Nu te enerva dacă îl auzi zicând cuiva ceva ce tocmai l-ai rugat să rămână între voi. Pentru el realitatea sau ceea ce consideră adevar e atât de relativ…

Rac: Suferă de mania persecuţiei. Sensibilitatea lui exagerată poate să-l ducă la ideea că ceilalţi au ceva cu el sau îi vor răul. Se retrage în carapace de unde îţi aruncă remarci cinice.

Leu: Cultul personalităţii. Îi place să fie prima dona showlui, iar ceilalţi să aplaude. Din cauza aceasta e vulnerabil la linguşiri.

Fecioară: Mania lui se cheamă perfecţionism. Pe care îl caută despicând firul în patru. Cât despre curăţenie… ar putea să se îmbolnăvească numai privind un pahar murdar.

Balanţă: Are mania contradicţiei. Dacă tu zici „laie” el va zice că-i „bălaie” numai ca să te contrazică, să echilibreze conversaţia. Şi mai e şi un pic narcisist…

Scorpion: Secretomania e prima dintre metehnele lui. Îşi ţine interesele departe de ochii celorlalţi şi devine foarte suspicios dacă doreşti să ştii mai multe despre el.

Săgetător: Grandomania. La el nimic nu poate să fie la dimensiuni normale. Toate ţine să le facă „pe picior mare” sau „la scară largă”.

Capricorn: Are obsesia datoriei, pe care şi le ia foarte în serios. E atât de preocupat de responsabilităţile de care vrea să se achite încât cu greu reuşeşte să se relaxeze cu adevărat.

Vărsător: Are mania originalităţii. Nu şi-ar pune o geantă pe cap pentru că nu ştie la ce foloseşte o geantă, ci fiindcă vrea să fie altfel decât ceilalţi şi să-i revolteze pe cei din generaţia anterioară.

Peşti: Sunt plini de superstiţii, chiar dacă se declară atei convinşi. De obicei au o sumă de mici credinţe din cele mai bizare, pe care o să i le descoperi treptat.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro