Lună Nouă în semnul Taur. Cum va influența toate zodiile

De Mădălina Manole, pe
Pe data de 5 mai 2019 se va forma aspectul de Lună Nouă în zodia Taur și va influența toate zodiile, pe fiecare în alt sector de viață. 

Luna Nouă vorbește despre noi începuturi, iar aceste începuturi, la modul general, se referă cu precădere la zona financiară, dar și la cea sentimentală, sectoare care aparțin zodiei Taur, guvernată de Venus, planeta iubirii și a beneficiilor materiale. În plus, este o Lună Nouă destul de puternică, pentru că în zodia Taur, Luna se manifestă din plin, cu toate calitățile sale, fiind în exaltare. Pe de altă parte, zodia Taur se află sub influența lui Uranus, planeta marilor schimbări și a răsturnărilor de situație. În principiu, efectele sale se resimt puternic pe o perioadă de aproximativ două săptămâni, însă se pot resimți și ulterior, până la formarea următorului aspect de Lună Nouă.

Luna Nouă în Taur este cu atât mai puternică cu cât activează axa Taur-Scorpion, iar în Scorpion se va forma și Luna Plină din mai 2019. Ce trebuie să facem acum? Să observăm acele sectoare de viață în care am avut parte de schimbări bruște și fluctuații și să le consolidăm, dar și să urmărim stabilitatea materială și prosperitatea financiară. Iată cum va influența fiecare zodie în parte Luna Nouă din Taur!

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul financiar. Nativii pot primi propuneri de colaborare noi și neașteptate care să le îmbunătățească veniturile, pot avea parte de o mărire de salariu, pot investi o sumă de bani într-un proiect care se va dovedi eficient. De asemenea, cei mai norocoși dintre nativi pot primi un bonus, o primă pentru munca depusă.

Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de formarea aspectului de Lună Nouă întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Pentru acești nativi, deja încercați de Uranus, va fi un moment important acum în care se vor descotorosi de vechile principii, de tot ceea ce nu îi mai reprezintă și îi blochează, pentru a face loc noilor concepții de viață, noilor sentimente și noilor emoții pe care, unii dintre aceștia, chiar sunt pregătiți să le primească. Este un moment favorabil în plan personal, financiar, dar mai ales în plan sentimental, unde pot începe o nouă poveste de dragoste, cu atât mai mult cu cât, contextul astrologic general vorbește despre momente karmice.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul subconștientului. Nativii vor trece printr-o perioadă de interiorizare a emoțiilor și a sentimentelor, căutând un răspuns la dilemele și confuziile ce-i macină, iar această Lună Nouă le va aduce răspunsurile așteptate. Nu este exclus să se reîntâlnească cu persoane din trecut și să deschidă noi porți de comunicare cu acestea. De asemenea, vedem ca acum să găsească un tratament la o afecțiune ce-i macină de ceva vreme sau să găsească un remediu pentru a ameliora simptomele unei boli cronice.

Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul prietenilor. Nativii pot avea șansa de a cunoaște persoane noi cu care să înceapă o frumoasă relație de prietenie, ba chiar să pună la cale planuri de viitor. Nu este exclus să înceapă o poveste de iubire cu o persoană din anturaj sau cunoscută prin intermediul prietenilor. Nativii își pot reconsidera aspirațiile de viitor și pot avea o nouă viziune în acest sens.

Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul socio-profesional. Nativii pot avea ocazia de a fi investiți într-o funcție, de a primi laude și aprecieri pentru un proiect și astfel de a fi propuși pentru avansarea în carieră. De asemenea, nu este exclus să schimbe radical sectorul de activitate, mai ales dacă nu mai sunt satisfăcuți de ceea ce fac în prezent. Este o perioadă favorabilă pentru a ieși în evidență și pentru a-ți îmbunătăți imaginea.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul călătoriilor, al studiilor și al principiilor de viață. Nativii pot pleca acum într-o vacanță, pot primi chiar oferte neașteptate de călătorie, iar unii dintre aceștia pot lua decizia să studieze peste hotare sau pot primi un răspuns favorabil în urma depunerii actelor. De asemenea, este o perioadă favorabilă pentru a se înscrie la cursuri de edzvoltare personală sau profesională. Luna Nouă poate aduce noi principii de viață în urma unor exeperiențe, evenimente, chiar călătorii.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul moștenirilor și al banilor deținuți împreună cu alte persoane. Nativii pot pune bazele unui nou proiect care să le aducă îmbunătățirea situației financiare și este foarte probabil ca acesta să fie demarat alături de persoana iubită sau alături de familie, parteneri de afacere. Unii nativi pot primi sume de bani șeașteptate rezultate din comisioane mai vechi, din moșteniri. Cei care-și doresc să facă un credit, acum au șanse mari să primească un răspuns favorabil. În zona sexualității și a intimității, Balanțele vor avea parte de trăiri intense și flacăra pasiunii se poate reaprinde în cuplu.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul parteneriatelor și al căsătoriei. Acești nativi vor simți din plin influența aspectului, fiind activată axa Taur-Scorpion. Cei care se află în relații solide și de lungă durată pot fi ceruți în căsătorie sau ei, la rândul lor, pot face cererea. Cei care deja punctează un mariaj pot trece la o altă etapă, își pot mări familia, de exemplu. În afaceri vor avea parte de colaborări și asocieri noi care să le îmbunătățească considerabil situația financiară pe viitor.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul muncii și al sănătății. Nativii care-și caută serviciu acum se pot angaja, iar cei care doresc să facă o schimbare profesională acum pot alege să avanseze sau să plece către altă firmă sau alt domeniu de activitate. La locul de muncă pot apărea noi sarcini și responsabilități de natură să le pună în evidență mult mai bine calitățile și să le ofere ocazia să se promoveze, să se evidențieze. Se cere mai multă responsabilitate în legătură cu sănătatea. Este momentul să abordeze un nou stil de viață mai echilibrat, iar cei care au avut probleme de sănătate până acum pot decsoperi tratamentul de care au nevoie pentru a se vindeca.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul iubirii și al creativității. Nativii care sunt singuri au șanse mari să înceapă o poveste de dragoste nouă, însă atenționăm că poate fi vorba și doar de o aventură sentimentală care să nu depășească acest stadiu. De asemenea, cei care sunt în relații de lungă durată, solide, căsnicii, pot afla vestea că vor deveni părinți. Această Lună Nouă susține relațiile între părinți și copii și poate aduce multă stabilitate și responsabilitate, dar și mai multă încredere între părți. Talentele cu care au fost înzestrați pot ieși la suprafață acum și pot fi transformate în surse de profit pe viitor. Moment de evidențiere în activități artistice, creative și sportive.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul familiei și al locuinței. O serie de nativi se pot împăca cu rudele cu care au fost în conflict, pot afla că familia se va mări, se pot muta de acasă,-dacă locuiau cu părinții, astfel încât să fie pe cont propriu, pot cumpăra, vinde, închiria un imobil. La modul general, pentru cei căsătoriți, o nouă etapă se deschide în viața de familie.

Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul comunicării și al deplasărilor pe distanțe scurte. Nativii vor da dovadă de o bună comunicare, vor fi mult mai deschiși și sociabili și chiar vor fi favorizați de acest aspect să se înscrie la cursuri, să studieze noi domenii. Pot primi prin dialog informații prețioase. De asemenea, pot face o serie de deplasări pe distanțe scurte pentru a-și îndeplini un vis sau pentru a-și atinge un țel.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro