Jupiter, Marele Benefic, reintră în mers direct prin semnul Scorpion. Iată cum influențează fiecare zodie în parte

De Mădălina Manole pe

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se vor bucura de energia benefică a lui Jupiter în sectorul prietenilor și al planurilor pe termen lung. Nativii care au avut parte de conflicte cu cei din jur le vor rezolva acum și totodată este un moment oportun să se împace cu un prieten. Pe de altă parte, pot pune la cale planuri de viitor care pot fi înlesnite de prieteni și se pot bucura de protecția unor persoane dragi.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se vor bucura de energia benefică a lui Jupiter în sectorul carierei. Nativii vor avea oportunități să se facă afirmați la locul de muncă, pot primi aprecieri, pot primi bonusuri de performață, se pot bucura de o avansare în funcție sau chiar, acolo unde se dorește asta, poate apărea ocazia schimbării locului de muncă sau chiar a carierei. Proiecte mai vechi se pot debloca și pot fi conduse către succes.

Pești

Cei născuți în zodia Pești se vor bucura de energia benefică a lui Jupiter în sectorul călătoriilor, principiilor de viață și al relației cu persoane aflate în străinătate. Nativii vor începe cursuri noi, vor da dovadă de o capacitate remarcabilă de a acumula noi cunoștințe și informații, iar cei care studiază vor fi favorizați în această perioadă. Pe de altă parte, nativii Pești care își doreau să plece într-o călătorie, își pot îndeplini visul și este posibil ca la drum să aibă parte de evenimente cu puternic impact asupra credințelor și principiilor de viață. Se pot relua relații cu persoane aflate în străinătate sau pot cunoaște în călătorii persoane cu care să înceapă noi relații.

Citește și – Atenție! Planeta Marte își începe mersul retrograd prin Vărsător și va afecta toate zodiile

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4