Jupiter, Marele Benefic, reintră în mers direct prin semnul Scorpion. Iată cum influențează fiecare zodie în parte

De Mădălina Manole pe

Rac

Cei născuți în zodia Rac se vor bucura de energia benefică a lui Jupiter în sectorul amoros. Nativii singuri vor avea ocazia să înceapă o nouă relație, în timp ce nativii care se află în relații de lungă durată vor avea oportunitatea de a le consolida. Vor găsi echilibrul în cuplu, vor avea șansa de a rezolva neînțelegeri mai vechi și vor comunica mult mai bine cu partenerul, practic se vor simți pe aceași lungime de undă.

Leu

Cei născuți în zodia Leu se vor bucura de energia benefică a lui Jupiter în sectorul familiei și al locuinței. Astfel, nativii vor rezolva conflicte cu rudele, conflicte care au mocnit până acum, și vor reuși să ajungă la un consens. Nu vor lipsi oportunitățile și șansele legate de locuință, iar nativii care și-au dorit să se mute sau să-și cumpere o casă au acum ocazia să o facă.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară se vor bucura de energia benefică a lui Jupiter în sectorul comunicării și al deplasărilor. Nativii vor avea parte de o îmbunătățire remarcabilă în dialogurile cu cei din jur, vor avea oportunitatea de a pleca într-o călătorie mult dorită sau vor avea ocazia să cunoască la drum o persoană cu care să lege o relație specială. Cei care activează în domeniul comunicării se pot bucura de succes în această perioadă.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță se vor bucura de energia benefică a lui Jupiter în sectorul banilor obținuți din muncă proprie. Nativii vor observa o îmbunătățire considerabilă la capitolul financiar, vor primi bonusuri, prime și recunoașteri materiale ale muncii depuse până acum și ar trebui să se reechilibreze la acest capitol.

Citește și – Venus, planeta iubirii și a beneficiilor, intră în zodia Fecioarei. Cum influențează zodiile

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4