Horoscopul săptămânii 14 – 20 noiembrie 2022. Vești foarte bune pentru zodiile Taur și Săgetător!

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 14 noiembrie 2022, 09:58

Horoscopul săptămânii 14 – 20 noiembrie 2022. Contextul astrologic va fi unul destul de tensionat pentru anumite zodii, dar va aduce și multe vești bune. Nu uita să citești previziunile astrologice și pentru ascendentul tău.

Horoscopul săptămânii 14 – 20 noiembrie 2022 vine aspecte bune în sectorul financiar, precum și în cel profesional. Însă pot apărea probleme legate de comunicare și tulburări interioare puternice. Iată ce aduc astrele pentru fiecare zodie, potrivit timesofindia.indiatimes.com.

Horoscop săptămânal. Zodia Berbec

Săptămâna aceasta vine cu vești bune din punct de vedere financiar. Poate fi vorba de obținerea unei noi surse de venit sau de o mărire de salariu printr-o promovare. Nu sunt însă recomandate investițiile. Sectorul călătoriilor nu este bine aspect și ar fi bine să ai mare grijă la deplasări. A doua parte a săptămânii vine cu mai multă energie și rezultate favorabile.

Horoscop săptămânal. Zodia Taur

Atât sectorul profesional, cât și cel financiar sunt bine aspectate în această perioadă. Poți face schimbări pozitive în carieră sau te poți bucura de o promovare. De asemenea, te poți aștepta la câștiguri considerabile. În a doua parte a săptămânii poate apărea un dezechilibru emoțional. 

Horoscop săptămânal. Zodia Gemeni

Astrele vin cu vești bune în sectorul sănătății săptămâna asta, când o afecțiune cronică se poate ameliora. Și performanțele tale profesionale vor fi răsplătite pe măsură. Aspecte bune sunt și în sectorul financiar, unde te poți bucura de câștiguri. 

Horoscop săptămânal. Zodia Rac

Nu începi săptămâna cu o stare de spirit prea bună. Pot apărea provocări în mai multe sectoare. Te poți confrunta cu unele probleme de sănătate, precum și cu pierderi financiare. Cea de-a doua săptămână pune accent pe sectorul profesional. Vor apărea noi oportunități de progres în carieră. 

Horoscop săptămânal. Zodia Leu

Contextul astrologic îți aduce voie bună, energie, putere interioară și determinare. Entuziasmul te va ajuta să-ți finalizezi cu succes proiecte profesionale. Pe de altă parte, s-ar putea să te confrunți cu probleme în viața de cuplu. Ar fi bine să eviți discuțiile pe subiecte sensibile. Mai multă atenție la deplasări!

Horoscop săptămânal. Zodia Fecioară

Această perioadă vine cu aspecte bune în sectorul profesional. Se poate ivi șansa unei promovări, care poate atrage după ea și beneficii financiare. Spre sfârșitul săptămânii te poți confrunta cu emoții și gânduri negative și ar fi bine să faci activități care să te ajute să-ți schimbi starea sufletească.

Horoscop săptămânal. Zodia Balanță

Astrele te sfătuiesc ca în această perioadă să ai mai multă grijă la modul în care comunici cu cei din jur. Este un moment bun să rezolvi anumite neînțelegeri în cuplu. La finalul săptămânii sunt recomandate activitățiile recreative. Poți face o plimbare în natură sau poți pleca într-o excursie cu cei dragi.

Horoscop săptămânal. Zodia Scorpion

Este o săptămână destul de agitată pentru tine. Este posibil să nu ai o stare de spirit prea bună, dar încearcă să-ți controlezi limbajul pentru că poți intra în conflicte cu cei din jur. În plan profesional, este un moment bun să-ți reevaluezi decizile și să îndrepți greșelile, dacă vrei să îți atingi obiectivele.

Horoscop săptămânal. Zodia Săgetător

Săptămâna începe bine pentru tine. Astrele vor susține comunicarea și vei avea șansa de a rezolva unele neînțelegeri cu cei apropiați. Și pe plan profesional vei primi vești bune. Te vei putea concentra pe munca ta, astfel încât să îți termini proiectele la timp. Ai grijă ce acte semnezi în această perioadă!

Horoscop săptămânal. Zodia Capricorn

Contextul astrologic îți poate aduce cheltuieli neașteptate ce îți pot destabiliza bugetul. Ai mai multă grijă la alimentație, pentru că pot apărea probleme legate de stomac. Și în familie pot apărea situații tensionate, spre finalul săptămânii. În schimb, în sectorul profesional te poți aștepta la vești bune. 

Horoscop săptămânal. Zodia Vărsător

Săptămâna începe cu multă energie, putere interioară și sentimente pozitive. În sectorul profesional te poți aștepta la provocări, cum ar fi luarea unor decizii dificile. De asemenea, te poți confrunta cu tensiuni în viața de cuplu. Ai mai multă grijă la cheltuieli în această perioadă!

Horoscop săptămânal. Zodia Pești

Săptămâna asta pot apărea unele probleme în sectorul comunicării. Mici tensiuni pot apărea atât în viața profesională, cât și în cea personală. Este posibil să faci unele cheltuieli inutile, care să îți afecteze serios bugetul. Mai multă grijă la deplasări! De asemenea, încearcă să mănânci mai echilibrat și să te odihnești corespunzător!

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!