Horoscop: Ce au pregătit astrele pentru săptămâna 22-28 iulie

De Amelia Matei, pe

Săgetător

Şi tu eşti cam agitată săptămâna asta. Nu eşti deloc mulţumită cu ce ai, vrei mai mult din orice, mai multe rezultate, mai multă distracţie, mai multă dragoste, astfel că pentru unii vei fi cam enervantă. E greu de crezut să vei rezista mult în acest ritm, aşa că ai nevoie de o pauză pentru odihnă.
Horoscop săptămânal: Ce te aşteaptă în săptămâna 8-14 iulie

Capricorn

Calmul tău proverbial se cam pierde săptămâna asta şi câteva persoane reuşesc să te scoată din pepeni în mai multe ocazii. Dacă ţii la imaginea ta poate că ar fi mai bine să te abţii de la ieşirile violente. Ar fi păcat ca părerea celorlalţi despre tine să se schimbe chiar acum.

Vărsător

Cu cât e mai cald afară cu atât creşte nevoia ta de a-ţi lua lumea în cap. Dacă nu te afli deja în vacanţă, începi să te gândeşti serios să laşi baltă totul şi să te retragi pe o plajă pustie sau pe un vârf de munte. Cum stai cam prost cu stăpânirea de sine şi disciplina, cei de la serviciu vor vedea de la o poştă lipsa ta de chef.

Peşti

Dintr-o dată nu mai eşti fiinţa sensibilă şi emotivă pe care o cunosc toţi şi devii cam răutăcioasă. Evident, e bine uneori să ştii cum să-ţi aperi interesele, dar ai grijă să nu dezamăgeşti pe cineva care ţinea la tine tocmai pentru sensibilitatea ta…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3