Horoscop: Ce au pregătit astrele pentru săptămâna 22-28 iulie

De Amelia Matei, pe

Leu

Orgoliul tău atinge cote maxime într-o situaţie în care ai nevoie de modestie şi tact. Drept urmare, reuşeşti să înrăutăţeşti o situaţie care altfel ar fi fost simplu de rezolvat. Problema e că nici măcar nu o să înveţi nimic din asta, iar greşeala o să se repete curând.
Horoscopul Atlantidei: Află-ţi viitorul şi vezi ce zodie eşti pe insula dispărută

Fecioară

Devii cam greu de suportat pentru cei din jur, cu obsesia ta pentru detalii, pentru ordine şi disciplină. Se va vedea mai mult la serviciu, unde eşti mai riguroasă decât şefii şi dai ordine chiar şi acolo unde nu e treaba ta. Ar trebui să-ţi vezi mai mult de ale tale şi să ai grijă la tonul ep care vorbeşti.

Balanţă

Deciziile sunt mai grele ca oricând şi, culmea, chiar acum trebuie să decizii într-o problemă importantă. Din păcate, nimeni nu te poate ajuta. Şansele de succes sunt mai mari dacă te apuci singură să cântăreşti opţiunile şi să vezi care e cea mai bună cale.

Scorpion

Pofta de viaţă ajunge la cote maxime în zilele următoare. Eşti exuberantă, entuziastă şi începi să îi cam deranjezi pe cei din jur. Cei mai calmi şi mai liniştiţi te găsesc cam obositoare. Partenerul de viaţă nu poate ţine pasul cu tine şi se va simţi lăsat pe dinafară.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3