Horoscop: Cum o să mori în funcţie de zodia ta

De Diana Zagrean, pe

Pe Internet există tot felul de aplicaţii care pretind că ştiu când şi cum vei muri. Dintre acestea, majoritatea sunt inventate pentru distracţie şi nu au nimic de-a face cu astrele. Iată un horoscop care nu ştie când o să mori, dar îţi poate arăta cum o să mori în funcţie de zodia ta.
Berbec
Zodie aventuroasă şi plină de iniţiative, berbecul îşi va găsi sfârşitul destul de devreme, din cauza iresponsabilităţii de care dă dovadă uneori. Dacă este provocat, berbecul nu va ezita şi va demonstra tuturor că ţine piept oricărei situaţii şi că are destul curaj să facă orice. Asta poate fi o abordare potrivită în anii tinereţii, dar, după o vârstă, curajul nebunesc, provocările şi pariurile devin periculoase. Nu mai paria cu prietenii că poţi sări peste o maşină în flăcări şi nu te duce să-ţi faci un tatuaj într-un salon dubios, dacă ţii la viaţa ta.
Taur
Taurii sunt firi dificile şi se înţeleg destul de greu cu unii oameni. Toată această lipsă de interes pentru comunicare s-ar putea să le aducă moartea prematură. Dacă eşti taur şi ai trecut deja de vârsta primelor emoţii, nu te lua la ceartă cu vecinul de pahar, nu te contrazice cu un nativ din scorpion sau berbec şi nu insista că ai dreptate atunci când partenera ta ridică tigaia. Cel mai mare risc pentru tauri este să enerveze pe cineva atât de tare încât să-i împingă la crimă. Dacă vorbim despre partenerul de viaţă, după ani de zile în care ţi-a suportat mofturile şi kilogramele în plus, ai face bine să nu guşti din cafeaua de după ceartă.
Gemeni
Nativii din gemeni sunt exact la polul opus de tauri: comunică prea mult. Faptul că sunt o zodie inteligentă şi creativă nu înseamnă că trebuie să piseze pe toată lumea cu ideile lor năstruşnice. În plus, firea lor duplicitară îi împinge deseori spre o viaţă dublă. S-ar putea ca gemenii să-şi găsească sfârşitul în urma unei gelozii bolnave a partenerului sau după ce au fost prinşi cu mâţa în sac de către un coleg mai instabil psihic.
Rac
Racii sunt firi sensibile şi introvertite, aşa că riscă mereu să sufere de depresii. Dacă nu le iese ceva, racii se supără foarte tare şi asta le poate cauza pe termen lung multă durere în suflet. Depresiile şi angoasele nu sunt de joacă, iar sensibilii raci trebuie protejaţi spre sfârşitul vieţii. Moartea unui prieten drag, reducerea pensiilor sau scumpirea medicamentelor pot fi un capăt de ţară pentru raci. Dacă vă ştiţi mai delicaţi din fire, încercaţi să nu disperaţi de câte ori vedeţi o ştire teribilă la televizor. Astfel, riscul de sinucidere sau moarte prin înfometare de tristeţe sunt mai reduse.
Citeşte şi Numerologie în cuplu: Care e numărul relaţiei voastre şi ce spune despre voi  

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!