Horoscop: Ce greşeli faci în dragoste şi sex în funcţie de zodia ta

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 15 noiembrie 2017, 15:29

Leu

Orgoliul şi egoismul tău îţi pot strica multe relaţii dacă nu eşti atentă la felul cum te comporţi. Eşti egoistă în pat, în afara lui, peste tot. Obişnuită să fii pe primul loc, să primeşti, îţi vine greu când trebuie să faci un compromis sau când trebuie să oferi ceva persoanei iubite. În plus, nu suporţi ca el să-ţi ia locul în lumina reflectoarelor, nici măcar când e ziua lui sau sărbătoreşte o reuşită.

Fecioară

Îţi este greu să începi sau să păstrezi o relaţie pentru cp eşti prea pretenţioasă. În primul rând, puţini sunt bărbaţii care corespund criteriilor tale. Ceri atât de multe de la un eventual partener, încât cei care se înscriu în tiparul tău se speri şi consideră că nu vor face faţă, aşa că se retrag. Cei pe care nu îi deranjează pretenţiile cedează din cauza nervilor pentru că eşti foarte critică şi ironică.
Horoscopul Atlantidei: Află-ţi viitorul şi vezi ce zodie eşti pe insula dispărută

Balanţă

Problema ta, când vine vorba de dragoste şi sex, este că te decizi foarte greu. Speriată să nu alegi greşit, stai mult ca să pui în balanţă fiecare decizie, o întorci pe toate părţile, ceri sfaturi, iar când te hptărăşti în sfârşit e prea târziu. Majoritatea bărbaţilor nu au atâta răbdare ca să te vadă cum te gândeşti atât la fiecare lucru mic şi nu înţeleg de ce nu poţi să trăieşti viaţa pur şi simplu fără să o diseci atât.

Scorpion

Greşeala ta este că eşti prea pasională în orice domeniu, pui prea mult suflet, te dedici cu totul fără să gândeşti bine lucrurile. Deşi ai parte de multe dezamăgiri, nu te înveţi minte niciodată şi continui să te arunci cu capul înainte în orice relaţie. Poate că nu ar strica să fii un pic mai rezervată şi mai reţinută în gesturi, măcar la începutul relaţiei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!