Horoscop Cristina Demetrescu pentru a doua jumătate a lunii mai. Gemenii vor găsi iubirea, iar Scorpionii vor avea câștiguri financiare

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 15 mai 2024, 15:39

Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul pentru cea de-a doua jumătate a lunii mai, iar astrologul a venit cu câteva vești bune pentru zodii. Invitată în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV, aceasta a precizat că există câteva avantaje pentru nativi în această perioadă. Potrivit Cristinei, o zodie va avea noroc în dragoste, în timp ce alta se va dezvolta pe partea de carieră.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru a doua jumătate a lunii mai

Cristina Demetrescu a fost prezentă în platoul emisiunii „Vorbește lumea” de pe Pro TV pentru a prezenta previziunile astrologice pentru cea de-a doua jumătate a lunii mai. Astrologul a precizat că urmează o perioadă benefică pentru zodii.

„Pentru 22-25 mai există un aspect foarte benefic. (…) E o perioadă foarte bună pentru idealiști, pentru acele lucruri pe care alții le considerau imposibile. (…) Este foarte bine pentru cei care beneficiază de creativitate. (…)În aceste două săptămâni, lucrurile sunt bune. (…) Jupiter în Gemeni ajută foarte bine în comunicare, în scris, hai să învățăm să scriem, ideea e să ne întoarcem la comunicarea bună. E foarte bun și pe transporturi. Intrarea lui Jupiter se face pe 26 mai. E o planetă foarte mare, amplifică totul”, a explicat Cristina Demetrescu.

Berbec

Berbecul e sfătuit să își fructifice aptitudinile de comunicare, poare chiar să-și ia o diplomă, să facă niște cursuri de pedagogie. Este probabil să semneze contracte foarte importante, să negocieze lucruri.

Citește și: Cele mai impulsive zodii. Clasificarea nativilor cei mai înflăcăraţi

Citește și: Zodii care își pot găsi marea dragoste până la sfârșitul lunii mai

Taur

Taurii au posibilitatea să-și monetizeze mai bine zestrea. Au chiar șansa unei noi surse de bani sau au posibilitatea de a-și dubla onorariul. A doua sursă de bani ar putea veni din scris.

Gemeni

Gemenii atrag o multitudine de posibilități în dragoste și au o stare de bine. Sunt ajutați să își facă proiecte pe termen lung și sunt mai răbdători cu ele. Au oportunități dincolo de granițele țării. Apare creșterea prestigiului. Dacă își dorește o casă, Geamănul va avea casă, dacă vrea dragoste, atrage dragoste, dacă vrea copil, copil atrage. Ceea ce începe bun, poate să fie fructificat 12 ani.

Rac

Racii se pot ocupa de sănătatea lor. E o perioadă foarte bună pentru liniștea lor interioasă, să nu mai aibă aceste gânduri toxice, pentru că suferă de scenarită.

Citește și: Care sunt cele mai dramatice zodii. Nativii care fac din ţânţar armăsar

Citește și: Care sunt punctele slabe şi punctele forte ale zodiilor. Ce slăbiciuni au nativii

Leu

Acum că a demonstrat că are succes, mulți prieteni vin să se hrănească din această energie. Trebuie să fie mult mai selectiv. Există cineva în cercul lor care este o persoană cheie în destinul lor.

Fecioară

Fecioara va avea numai de profitat, în primul rând profesional. Va avea o problemă. Nu o să știe să aleagă dintre două oferte. Este pentru nativii acestei zodii momentul unei schimbări majore.

Balanță

Pentru Balanțe se deschid drumurile. Pot să plece din țară, să aibă parte de vacanțe, delegații. Există oportunitatea unei a doua căsătorii pentru aceștia. Pentru examenele universitare, au cele mai mari șanse.

Scorpion

Scorpionul are de recuperat bani, de profitat. Ei vor avea banii cei mai mulți.

Săgetător

Săgetătorul se bucură pentru partenerul de viață care are realizări. Poate primi suport, ajutor. Se semnează niște contracte importante.

Capricorn

Capricornul își poate schimba locul de muncă, să înceapă un proiect nou, individual chiar, pot să plece și din țară.

Vărsător

Vărsătorii sunt într-un proces de transformare și se pot îndrăgosti. Iubirile vin de departe sau de demult. Poate n-au mai trăit de ceva vreme povestea asta. Este o perioadă bună pentru cei care vor să facă copii.

Pești

Peștii își vor lua o casă sau vor împărți o casă în două case mai mici.

„Ce avem de spus să spunem. Noi avem senzația că oamenii înțeleg ce e în capul nostru, că nu au curaj să spună nu, să spună da. (…) Să ne bazăm foarte mult pe comunicare. Jupiter în Gemeni este și despre a ști să minți sănătos. Nu toate lucrurile pe care trebuie să le spunem, trebuie să le spunem. Sau să spunem minciuna diplomată. Un fel de limite. Să exersăm să mințim sănătos. Fiecare zodie are un efect. De exemplu, efectul Berbecului e că stimulează ideile. Stai cu un Berbec lângă tine care nu spune nimic, nu vorbește nimic. Și ție îți vin idei”, a precizat Cristina Demetrescu.

Sursă foto: Captură video, Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter