Horoscop: Ce ai fost în viaţa anterioară în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe

Domniţă la castel, Vânător de munte, soţia faraonului, hangiţa sexy sau o femeie de afaceri din anii ’30? Vrei să ştii cu ce te ocupai şi ce viaţă ai dus înainte să devii cine eşti acum? Află ce spun astrele despre ce ai fost în viaţa anterioară în funcţie de zodie.
Berbec
Fire bătăioasă şi încăpăţânată, care luptă mereu pentru ceea ce îşi doreşte, femeia berbec recuperează după o viaţă anterioară în care a fost cuminte şi supusă. Cel mai probabil, femeile născute în zodia berbec au fost păstoriţe sau domnişoare de pension în secolul 19.
Taur
Tradiţionaliste şi tăcute, femeile din zodia taur se refac după o viaţă anterioară zbuciumată. Dacă acum eşti calculată şi mereu indecisă, de teama eşecului, în viaţa trecută erai exact opusul. Cel mai probabil ai fost o temerară, deschizătoare de drumuri sau una dintre primele feministe.
Gemeni
Comunicativă şi isteaţă, femeia gemeni a avut o viaţă anterioară grea şi plină de neajunsuri. Fiind mereu obligată să se înjosească pentru o bucată de pâine, nativa din gemeni recuperează acum teren, fiind foarte tare pe poziţii. Cel mai probabil a fost o muncitoare din Revoluţia industrială sau o sclavă negresă pe o plantaţie de bumbac din sudul Americii de Nord.

Rac
Sensibilă şi intuitivă, femeia rac a fost o fire aventuroasă şi dură în viaţa anterioară. Compensând pentru tăria de caracter şi intransigenţa din viaţa trecută, femeia rac este acum atât de romantică şi delicată.
Citeşte şi Horoscop: În ce te reîncarnezi în funcţie de zodie
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!