Data de 12.12 te ajută să-ți schimbi viața. Importanța ei în numerologie

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 12 decembrie 2017, 13:26
În numerologie, cifrele care se repetă au o însemnătate puternică, ele purtând o energie aparte. Data de 12.12 (12 decembrie) nu face excepție, mai ales că numărul 12 este unul important în numerologie. 12 înseamnă rezultate, final încununat de succes. Este și numărul semnului Pești, un semn astrologic orientat către latura spirituală a vieții.

Data de 12.12 conține două cifre care se repetă. Cifra 1 înseamnă început, perfecțiune, armonie, motivație, independență, reușită. Cifra 2 te ajută să vezi ambele laturi ale unei situații, conferă diplomație și te ajută să lucrezi în echipă.

Numărul 12 ne dă șansa de a întoarce o nouă foaie în cartea vieții. Ne ajută să încheiem favorabil un capitol al vieții pentru a începe unul nou, mai bogat în reușite și experiențe.

Așadar, data de 12.12 este favorabilă celor care au o problemă nerezolvată în viața lor, celor care nu pot lua o decizie sau au o discuție neîncheiată cu cineva.

Numărul 12 repetat ne dă posibilitatea de a privi în ansamblu o situație și de a face schimbările pe care le dorim. Este un nou început într-o relație, fie ea intimă, de afaceri, de prietenie.

Este de asemenea o dată favorabilă zodiei Pești. Nativii au șansa de a porni pe un nou drum mult mai potrivit pentru ei și în scurt timp pot avea un succes major, totul începând cu data de 12.12.

3 moduri în care poți să profiți de data de 12.12

1. Nu ezita să-ți pui întrebări. Sunt fericit? Pot schimba ceva în viața mea așa încât să-mi meargă mai bine? Ce schimbări aș dori să fac dar îmi e teamă?

2. Treci la acțiune! Numărul 1 înseamnă acțiune. Nu sta să te gândești prea mult! Lasă la o parte analiza și fă ceea ce știi că trebuie făcut.

3. Ascultă-ți inima! Numărul 2 este numărul inimii, al emoțiilor. Așa că poți îndrăzni să iei deciziile pe care ți le dictează sufletul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!