Cuspida Peşti – Berbec

De Corina Buhagiar pe

Dacă te-ai născut între 19 şi 24 martie nu esti nici Peşti, nici Berbec, ci o zodie aparte, numită „Renaşterea”. Graniţa dintre două zodii, numită cuspidă, conferă nativilor caracteristici aparte.Ei …
se regăsesc ba la una dintre zodii, în cazul acesta Peşti, ba la cealaltă, Berbec, ba nici la una, nici la cealaltă. Cuspida Peşti – Berbec este cea mai importantă, pentru că marchează trecerea de la vechiul la noul ciclu astrologic. Tocmai de aceea este denumită „Renaşterea”.

Cei născuţi în această perioadă sunt sinceri şi nerăbdători, la fel ca şi Berbecii, dar au şi aerul acela nehotărât şi neînţeles specific Peştilor. Ce rezultă din combinaţia asta? O fire necomunicativă cu care e destul de greu să colaborezi.

Cel mai simplu e să-i iei aşa cum sunt şi să le încurajezi iniţiativele. Întrocmai cum ghiocelul îşi face loc prin zăpadă cu curaj, riscând să îngheţe la o toană a vremii, la fel şi nativii „Renaşterii” par inconştienţi faţă de pericole şi sunt lipsiţi de prudenţă.

Au însă o candoare adorabilă şi o încredere (uneori nejustificată) în succes. Cineva mai analitic ar putea fi exasperat de riscurile pe care nativii acestei cuspide şi le asumă. Dar, dacă ţinem cont că „soarta îi ajută pe cei curajoşi”, ei pot reuşi acolo unde oricine altcineva ar da greş.

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro