Cum suferă din dragoste fiecare zodie

De Corina Buhagiar, pe

Să suferi din dragoste este ceva care se manifestă diferit în funcţie de zodie. O ceartă neînsemnată, o bănuială sau un dor nealinat se reflectă altfel pentru un Berbec faţă de un Rac…
Berbec: Suferinţele tale din amor sunt scurte, dar intense. Ai putea să pârjoleşti totul în calea ta. Ai o inima romantică ce se înflăcărează de multe ori din dragoste.
 
Taur: Ai putea să suferi mult şi bine, mai ales atunci când amorul nu urmează cursul pe care tu ţi-l doreşti. Ai ataşamente puternice, iar asta se traduce de multe ori în dureri de „inima albastră”.
 
Gemeni: Treci destul de uşor peste o dezamăgire sau o suferinţă din dragoste dacă poţi să vorbeşti despre asta. Mai ales cu cel care ţi-a provocat-o. Dar, dacă nu, şi o soră sau o prietenă e bună.
 
Rac: Sensibilitatea ta nativă te pune de multe ori în situaţii de genul acesta. Ca să te protejezi, alegi să te izolezi de stimulii dureroşi. De multe ori însă eşti prinsă „cu garda jos” şi suferi dinnou…
 
Leu: Ca să fim serioşi, tu nu suferi „din dragoste”. Cel mai probabil, dintr-un orgoliu rănit. N-ai stofă de Madame Butterfly, cel mai probabil o faci doar de dragul showlui.
 
Fecioară: Îţi place să îţi păstrezi sângele rece, pragmatismul şi raţiunea, chiar şi în situaţii intens emoţionale. Analizarea lor mentală te ajută să le reduci din apăsare. Dar chiar şi aşa, te mai prinde câteodată…
 
Balanţă: Viaţa ta ar putea fi cu succes scenariul unei telenovele. Eşti, astfel, de mlte ori în situaţii de victimă a propriilor emoţii. Din fericire, ele nu sunt profunde. Mai mult nişte valuri la suprafaţă.
 
Scorpion: Cu greu ne putem imagina imprudentul care face să sufere o femeie Scorpion! Tu eşti puternică şi la suprafaţă, cel puţin, impenetrabilă. Pe dinăuntru însă poţi să suferi mult mai intens şi mai tulburător ca altele.
 
Săgetător: Preferi mai degrabă să eviţi situaţiile sau persoanele care te fac să suferi. Dar cum dragostea e oarbă, ţi se întâmplă şi ţie să mai uzi batista. Vestea bună este că nu te ţine mult şi ai înţelepciunea de a le depăşi.
 
Capricorn: La tine suferinţa din dragoste are un caracter mai degraba cronic, decât acut. În aşa fel încât cineva mai puţin atent ar putea să creadă că n-ai nimic, eşti bine, merci. De fapt, se sedimentează în straturile subconştientului…
 
Vărsător: Eşti o persoană a contrastelor. Poţi manifesta o răceală şi o detaşare incredibile, la fel de bine cum poţi avea izbucniri emoţionale care să-i lase pe ceilalţi cu gura căscată…
 
Peşti: Îţi place s-o recunoşti sau nu, ai un adevărat masochism în acest sens. Suferinţa din dragoste pare să te atragă, ca şi cum ţi-ar completa ceva la farmecul tău deja existent.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!