Cum să păcălești zodiile de 1 aprilie

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Miercuri, 01 aprilie 2015, 15:25
Ziua păcălelilor este un motiv în plus să te distrezi pe seama defectelor prietenilor și familiei. Dacă știi foarte bine ce îi enervează și ce le place cel mai mult, poți să faci rost de idei de 1 aprilie mai bune. Te ajută astrele.

Berbec

Nativii acestei zodii sunt obsedați de comunicare și de smartphone-ul lor. Dacă le ascunzi telefonul, i-ai nenorocit. Este o idee destul de simplu de pus în practică, fără multe resurse și foarte eficientă ca păcăleală de 1 aprilie.

Taur

Taurii iubesc mâncarea, iar masa de prânz este ritualul lor favorit din fiecare zi de muncă. Dacă vrei să-i păcălești, spune-le că a dispărut toată mâncarea din frigider (inclusiv pachetul lor), sau că nu merge aplicația de comandă pentru masa de prânz la birou, vor fi disperați.

Gemeni

Nativii acestei zodii sunt obsedați de gadgeturi și tehnologie, astfel că o păcăleală care să implice aceste două pasiuni este ideală. Scoate-i din priză routerul sau ascunde-i stick-ul de Internet și ziua lui va fi distrusă.

Rac

Racii nu suprotă violența, insultele și oamenii agresivi, așa că cea mai bună păcăleală este să-i înscenezi o ceartă între colegi. Dacă este posibil, fă în așa fel încât nativul din rac să fie prins la mijloc într-un conflict și toată lumea se va distra pe cât de serios tratează toată problema.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!