Cum reacționează zodiile când reușesc

De Diana Zagrean, pe
Fiecare om are felul lui de a se bucura când reușește ceva. Astrele ne decid personalitatea și influențează felul în care sărim în sus de bucurie la un succes pentru care am muncit din greu. Vezi cum reacționează zodiile când reușesc,

Berbec

Berbecii sunt sinceri și dintr-o bucată, așa că atunci când se bucură, o fac la fel de spontan și violent ca tot ce mai fac ei. Când le reușește un plan, când termină la timp un proiect sau când fac o surpriză unei persoane dragi, berbecii sar în sus, țipând de bucurie.

Taur

Taurii se exprimă mai rar verbal și mai mult cu întreg corpul. Pofticioși și simpatici, taurii simt mereu nevoia să facă oamenii să rândă, așa că atunci când le reușește ceva, fac tumbe și se rostogolesc pe podea, făcând circ pentru audiența amuzată.

Gemeni

Gemenii sunt adesea negativiști și atât de autocritici, încât atunci când reușesc ceva, nu le vine să creadă. Abia după ce faptul este consumat și au trecut câteva ore de la finalul momentului culminant, reușesc și ei să realizeze că au reușit.

Rac

Racii sunt emotivi, chiar și nativii care nu sunt timizi și care știu bine să fie fermi și convingători. Astfel, atunci când reușesc ceva la care au lucrat din greu, se emoționează foarte tare, se bâlbâie, se împiedică și cad în fund, făcând mare tam tam din succesul lor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!