Ce le face pe zodii să zâmbească

De Diana Zagrean, pe
Unii oameni adoră cățelușii care abia au făcut ochi, în timp ce alții zâmbesc numai dacă afară plouă. Vezi ce le face pe zodii să zâmbească.

Berbec

Berbecii se ambiționează de zece ori mai tare când primesc o laudă, decât atunci când li se spune că nu vor reuși. Pe lângă laude, pe nativii acestei zodii îi mia fac să zâmbească focurile de tabără, pentru că ei caută mereu liniștea în mijlocul aventurii.

Taur

Două lucruri le plac taurilor în mod deosebit: îmbrățișările pătimașe și cadourile de lux. Dacă nu mai știi ce să faci ca să-l convingi să zâmbească pe taurul tău preferat, recomandăm una din aceste două variante.

Gemeni

Gemenii adoră să fie ascultați și să devină celebri pentru munca lor asiduă. Dacă faima nu i-o poți oferi, încearcă o vacanță într-un loc exotic și cald, deoarece locurile de la tropice sunt preferatele lor.

Rac

Racii sunt pasionați de istorie și de frumos, astfel că vacanța lor de vis este întotdeauna un loc cu vestigii și muzee. Nici un spectacol la operă sau teatru nu-ți va refuza, dacă ți-ai pus în gând să o faci să zâmbească.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!