Cât de superficiali sunt oamenii, în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe

Unii oameni sunt foarte profunzi şi interesaţi de subiecte grele în viaţă, în timp ce alţii trec uşor şi veseli prin orice. Vezi cât de superficiali sunt oamenii, în funcţie de zodie.
 
Berbec
Berbecii sunt atât de zăpăciţi şi pasionali în tot ce fac, încât pot fi confundaţi cu oamenii superficiali. Dar nu te lăsa păcălită: berbecii sunt oameni loiali şi intenşi, care ştiu să aprecieze un om la adevărata valoare. Singura condiţie este să nu-i enervezi.
Taur
Taurii sunt relativ superficiali şi fluşturatici, pentru că sunt adesea orbiţi de încăpăţânare. Un taur n-o să stea să se gândească de două ori dacă o tipă urâţică are un suflet mare, dar îşi va schimba imediat părerea dacă decolteul ei are ceva de oferit.
Gemeni
Gemenii sunt parşivi şi conduşi de interese, dar asta nu înseamnă că sunt superficiali. S-ar putea să fii nedreptăţită vreodată de un nativ din gemeni, dar nu pentru că e superficial neapărat, ci pentru că nu îi ofereai destule avantaje.
Rac
Racii sunt superficiali doar când vine vorba de modă şi trenduri. Le plac lucrurile sclipitoare, mai ales dacă le primesc cadou, pentru că sunt zgârciţi. Romantici până la extremă, racii sunt uşor de vrăjit cu vorbe dulci şi cadouri scumpe, dar în rest nu sunt chiar atât de superficiali.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3