Cât de diabolice sunt zodiile

De Diana Zagrean, pe
Se spune despre multe femei că sunt rele și că nimeni nu le scapă dacă își pun în minte să se răzbune sau să rănească pe cineva intenționat. Vezi cât de diabolice sunt zodiile și dacă unii oameni chiar sunt mai răi decât alții.

Berbec

Pe o scară de la 1 la 10, berbecul merită un 2 la răutate. Sincer și generos, nativul acestei zodii nu prea e în stare să facă rău intenționat. Diabolic nu este aproape niciodată.

Taur

Taurii sunt de-a dreptul diabolici. Inteligenți și răzbunători, ei vor avea întotdeauna în minte câteva variante de răzbunare și pedepsire a celui care le greșește. Cum nu au încredere în oameni, lista lor de răutăți e mereu plină de idei.

Gemeni

În ciuda aparențelor, nativul din gemeni preferă uneori liniștea și numai anumite persoane născute în această zodie dau renumele de zodie diabolică. De fapt, majoritatea nativilor din gemeni nu ar face rău unei muște.

Rac

Dacă i-ai greșit cu ceva racului, te va înjunghia în minte de o sută de ori. Pe dinafară însă va afișa un zâmbet calm și va da impresia că totul este în regulă. Deși nu se răzbună, ei plănuiesc adesea feluri în care să te pui singur în dificultate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!