3 zodii care vor suferi în luna august

De Oana Dinu, pe
Astrologii aduc vești proaste pe plan sentimental pentru nativii acestor zodii. Astrele nu le sunt favorabile și vor suferi în luna august.

În luna august, ei sunt cei mai ghinioniști nativi atunci când vine vorba de dragoste. Se anunță o perioadă furtunoasă, cu obstacole greu de trecut, gelozii crunte și conflicte care pot ajunge până la divorț.

Pentru nativii din zodia Săgetător, luna august va fi o probă de foc, mai ales pe plan emoțional. Au nevoie de un psihic puternic pentru a face față tuturor obstacolelor. Gelozia partenerului și modul în care sunt criticați le va da lumea peste cap, dar dacă își ascultă intuiția, vor ști cum să iasă din această situație. Vor primi totuși o recompensă pe partea financiară, o mărire de salariu sau poate fi vorba de o avansare în funcție.

Alți ghinioniști ai horoscopului din ultima lună de vară sunt nativii din zodia Capricornului. Trebuie să fie vigilenți pentru a nu avea parte de surprize neplăcute, mai ales în relațiile cu oamenii din jur. Ar putea reveni la o iubire din trecut sau ar putea lua o decizie importantă privind sentimentele ascunse pentru cineva.

Nici pentru nativii din zodia Berbec, august nu va fi o lună tocmai ușoară. Conflictele în cuplu pot izbucni la orice pas și vor fi nevoiți să ia o decizie dificilă, cum ar o despărțire sau divorț. Partea bună este că au un caracter puternic și nu se vor lăsa copleșiți de acest aspect. Imediat ce spiritele se vor calma, își vor îndrepta atenția spre o altă posibilă relație de cuplu.

Citește și: 

Un cuplu și-a acoperit casa cu o pictură Van Gogh pentru a-și ajuta copilul să se întoarcă acasă

Un bărbat a renunțat la iubita sa, considerată „cea mai sexy prezentatoare de meteo din lume”, pentru a se juca mai mult pe computer

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!