(P) Un Iphone cadou pentru vizitatorii #FLPM din Tei

De unica, pe Ultimul update Luni, 03 decembrie 2018, 11:43

Începând cu data de 03 decembrie, Farmacia la Preț Mic te primeste cu bratele deschide într-o nouă locație din Bulevardul Lacul Tei. Locația modernă pune la dispoziția persoanelor care prețuiesc sănătatea mii de produse, multe dintre ele de la producători noi.

Farmacia la Preț Mic – Noul trend în farma din Tei

Farmacia la Preț Mic deja cunoscută și iubită de public își deschide, luni, 03 decembrie, o nouă locație în București, în Bulevardul Lacul Tei 31-33. Complet diferită față de celelalte spatii ale sale, farmacia se întinde pe o suprafață mare, parter și etajul superior  și pune la dispoziție consumatorilor o multitudine de produse, mai multe case de marcat pentru a onora comenzile în timp util. Toți cei care vor trece pragul farmaciei #FLPM în prima săptămână de la deschidere pot participa la un concurs, care are drept premiu un Iphone. Mai multe detalii gasiti accesand siteul www.farmacialapretmic.ro, acolo unde puteti si amplasa comenzi ce se vor onora cu rapiditate.

Preturi mici in Tei doar Farmacia la Preț Mic

Din dorința de a acoperi nevoile fiecărui consumator care își dorește un stil de viață sănătos, Farmacia la Preț mic deschide o nouă locație cu prețuri foarte mici și zeci de farmaciști și asistenți specializați. Personalul permanent din farmacie stă la dispoziția cumpărătorilor pentru a oferi consultanță și pentru a facilita accesul rapid la o gamă variată de produse. Locația din Tei aduce în plus sute de produse de la producători noi, medicamente recomandate pe rețetă, suplimente, cosmetice cool, dermatocosmetice și produse pentru mămici și bebeluși.

Comenzi online in Farmacia la Preț Mic

Prin intermediul site-ului www.farmacialapretmic.ro acum poți comanda produsele la prețuri foarte mici din farmacie direct la tine acasă. Dacă ești din București și faci comandă până în ora 15:00, de luni până joi, coletul pleacă din farmacie chiar în aceeași zi și ajunge cu siguranță la tine a doua zi.

Și programul farmaciei este în avantajul publicului deoarece farmacia va funcționa în fiecare zi, de luni pana vineri de la 8:00 până la 22:00, iar în weekend de la 8:00 până la 18:00.

Un Iphone cadou pentru vizitatorii #FLPM din Tei

Farmacia la Preț Mic din Tei lansează un concurs rapid încă din prima zi a deschiderii. În săptămâna 03-09 decembrie, oricine trece pragul farmaciei, își face o poză și o postează pe Facebook împreună cu hastag-ul obligatoriu “#FLPM din Tei“ intra automat în extragerea finală pentru marele premiu. Sunt invitate să participe la concurs toate persoanele care au cont de Facebook și care ajung în noua locație în prima săptămână de la deschidere.

Așadar, cu mic, cu mare, începând cu data de 03 decembrie sunteți așteptați într-o locație modernă care se adaptează perfect nevoilor de sănătate si care va va uimi cu gama extinsa de produse.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!