(P) Tabla fălțuită – o soluție modernă pentru acoperișuri elegante

De unica, pe

Fiind o alegere destul de populară în ultimii ani, tabla fălțuită se dovedește a fi o opțiune ideală pentru locuințele moderne. Numărându-se cu succes printre cele mai apreciate tipuri de învelitori, aceasta aduce o mulțime de beneficii.

Grație îmbunătățirilor pe care producătorii le fac în mod constant, un montaj de tablă fălțuită se dovedește a fi o operațiune facilă pentru specialiști, necesită anumite cunoștințe tehnice și patru mâini îndemânatice și pricepute.

RoofArt – calitate nordică la cele mai înalte standarde

Printre cele mai căutate produse de pe piața de profil se află și tabla fălțuită GreenCoat PLX de la RoofArt ce prezintă proprietăți excelente atât din punct de vedere al esteticii, cât și din punct de vedere al funcționalității.

Activă pe piața sistemelor de acoperiș din anul 2001, compania brașoveană RoofArt investește în mod permanent în utilaje și în procese de lucru, oferind astfel cele mai bune soluții în materie de învelitori.

În cele ce urmează, vom prezenta cele mai importante caracteristici ale tablei fălțuite, produse de RoofArt. Iată care sunt acestea:

Conferă mai multe straturi de protecție

Cu toții știm că un acoperiș trebuie să prezinte o siguranță sporită împotriva intemperiilor. Tabla fălțuită de la RoofArt întrunește această condiție esențială ceea ce o transformă într-o alegere ideală.

Miezul de oțel al tablei fălțuite este acoperit cu un strat anticoroziv de zinc de 350 gr/mp, mai apoi cu un strat de grund, iar la final se aplică un strat de vopsea flexibilă și rezistentă ce poartă denumirea de GreenCoat PLX, fapt care îi asigură acoperișului durabilitatea.

Prezintă o tehnologie patentată pe bază de ingrediente BIO

Fiecare produs din gama GreenCoat este vopsit folosind o tehnologie patentată pe bază de ingrediente BIO. Datorită maleabilității sale, tabla acoperis poate fi îndoită, profilată sau fălțuită cu mâna și cu mașini-unelte la temperaturi de până la – 15° C. În felul acesta, se pot modela cele mai complexe forme de acoperișuri.

Potrivită atât pentru construcții  vechi, cât și pentru clădiri noi

Un montaj tablă fălțuită este recomandat de mulți arhitecți fiind o învelitoare excelentă, potrivită atât pentru reabilitarea clădirilor mai vechi, istorice sau de patrimoniu, cât și pentru construcțiile noi, moderne.

Această tablă de acoperiș prezintă o rezistență sporită la zgârieturi

Un alt motiv care plasează acest material în topul celor mai apreciate tipuri de învelitori îl constituie proprietățile sale care îi conferă un grad sporit de rezistență la zgârieturi.

Tabla fălțuită GreenCoat PLX  reflectă razele solare

De pe lista caracteristicilor ale acestei table de acoperiș se numără capacitatea de a reflecta razele solare ceea ce duce la reducerea volumului de energie necesar pentru a răci interiorul.

Conferă acoperișului impermeabilitate.

Datorită tehnologiei de instalare a sistemului de acoperiș – în falț dublu – se asigură impermeabilitate. Așadar, nu putem vorbi despre existența unor șuruburi, a unor garnituri din plastic ce devin vulnerabile în timp, cum se întâmplă adesea în cazul unui montaj de tablă de acoperiș de slabă calitate.

Prezintă o dilatare termică redusă față de alte materiale.

Grație vopselei GreenCoat PLX, se obține o dilatare termică redusă la aproximativ jumătate față de alte materiale (atunci când există alternanțe de temperatură).

Toate aceste caracteristici prin care se se remarcă tabla fălțuită de la RoofArt, o transformă într-o soluție modernă, ideală pentru proprietarii care își doresc acoperișuri elegante și durabile care să se potrivească de minune cu un stil arhitectural nonconformist.

Aspect modern, ideal pentru un stil elegant

Potrivit în medii neconvenționale, un montaj tablă fălțuită se remarcă prin calități estetice de excepție care pot scoate locuința din anonimat.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!