(P) Sprijin pentru Imunitatea copiilor, cu ajutorul Minimartienilor PROimun

De unica pe

Știați ca aproximativ 50% din vizitele la medicul pediatru sunt cauzate de infecțiile respiratorii recurente?* Pentru a susține imunitatea copilului tău, Walmark vine cu o noua gamă de produse: Minimarțienii PROimun. 

Cu gust plăcut și ușor de înghițit, cu familiarii minimarțieni pe ambalaj, dar și cu o formulă specială, noul complex de vitamine Minimarțieni PROimun ajută la întărirea sistemului imunitar (datorita continutului de vitamina C si zinc) și  susține sănătatea tractului respirator (datorita extractelor de soc si frunze de roinita).

Pentru orice părinte este important de știut că susținerea sistemului imunitar al copiilor este necesara atât înaintea, cât și în timpul perioadelor riscante pentru infecții respiratorii. În viața copilului există diverse perioade când sistemul imunitar este mai vulnerabil, dar cele mai importante sunt: 

– încetarea alăptării

– prima introducerea în colectivitate (mersul la creșă, grădiniță)

– introducerea în colectivități mari, mersul la școală

De asemenea, există în fiecare an perioade în care copiii sunt mai expuși la infecții respiratorii, precum perioada rece sau sezonul de gripă. Și factorii de poluare reprezintă un risc continuu pentru copii. 

Trebuie luat în calcul și faptul că până la 25% dintre copii suferă de infecții repiratorii recurente, astfel pentru a reduce riscul de imbolnavire sistemul imunitar al copilului are nevoie de protecție atat înainte, cat si în timpul fiecărei etape dintre cele descrise mai sus. 

(P) Sprijin pentru Imunitatea copiilor, cu ajutorul Minimartienilor PROimun

Cum funcționează și ce conține Minimarțieni PROimun?

Cu formule bazate pe extracte de soc, măceșe, vitamina C, frunze de roiniță și zinc, Minimarțieni PROimun este o gamă de produse care susține sistemul imunitar al copiilor înainte și în timpul perioadelor riscante.  

Gama Minimarțieni PROimun cuprinde: Minimarțieni PROimun Defend disponibil sub formă de sirop sau tablete masticabile – potrivit pentru perioadele cu risc crescut pentru răceli și viroze și Minimarțieni PROimun ACUT – pentru atunci când aveți nevoie de o soluție rapidă pentru susținerea sistemului imunitar al copilului. Cu gust delicios de zmeură,  Minimarțieni PROimun Acut conține 5 plicuri dizolvabile pentru o cură de 5 zile. Produsul poate fi administrat ca sprijin suplimentar atunci când copiii manifestă primele semne ale unei infecții la nivelul tractului respirator superior: strănut, tuse, nas înfundat etc.

(P) Sprijin pentru Imunitatea copiilor, cu ajutorul Minimartienilor PROimun

Minimarțieni PROimun este potrivit pentru copiii sensibili la infecții respiratorii recurente (cei care fac mai mult de 6 – 8 infecții pe an), pentru copiii care sunt introduși în colectivități, precum gradinița sau școala, dar si pentru copiii care sunt expuși sezonului de răceală atât în familie, cât și în colectivitate. 

Ingrediente și beneficii 

Extract de soc – folosit de secole, socul (Sambucus nigra) este o plantă care ofera beneficii multiple pentru sănătate. Susține sănătatea tractului respirator și funcția sistemului imunitar.

Extractul de Frunze de roinita – susține sănătatea sistemului respirator. De asemenea, contribuie la calmarea tractului respirator superior (nas, gură și gât).

Extract de măceș – are efecte antioxidante și contribuie la apărarea naturală a organismului și la menținerea sănătații tractului  respirator.

Administrarea de probiotice GOS este una dintre cele mai eficiente modalități de a crește numărul bacteriilor benefice (bifidobacterii) în intestine.

*Fuchs 2011

 Acestea sunt suplimente alimentare. Citiți cu atenție prospectul sau informațiile de pe ambalaj. Pentru mai multe detalii întrebați medicul și/sau farmacistul.