(P) Sfaturi pentru el: alegerea lenjeriei intime

De unica pe

La prima vedere, am crede că reprezentanții sexului tare nu acordă importanță alegerii lenjeriei intime. Dacă materialul este fin la atingere și dacă au găsit măsura potrivită, alegerea acestui obiect vestimentar pare să fie simplă.

În realitate, domnii sunt din ce în ce mai interesați de modul în care arată, dar și de confortul pe care îl resimt, iar acest interes se reflectă și în opțiunile legate de accesoriile de îmbrăcăminte.

Astfel, suntem de părere că bărbații trebuie să aibă la îndemână un ghid cu sfaturi utile despre alegerea lenjeriei de corp potrivite!

Lenjeria potrivită ocaziei

Câți dintre noi ne alegem lenjeria intimă gândindu-ne la ocazia în care o vom purta? Fără îndoială că nu mulți putem afirma că facem acest lucru foarte des. Ei bine, lenjeria de corp are magica putere de a ne oferi un plus de încredere sau, din contră, de a ne face să ne simțim timorați. Astfel, lenjeria de corp va fi mai lejeră dacă este purtată la sala de fitness sau în timpul altor activități sportive și mai mulată atunci când alegem o pereche de pantaloni scurți.

De asemenea, tipul lenjeriei este un alt criteriu de luat în calcul pentru diverse ocazii. În timp ce anumiți domni preferă chiloții tip speedos, clasici, alții adoră modelele de boxeri bărbătești, mult mai moderni.

Cum să alegem materialul potrivit

Materialul din care sunt confecționați boxerii sau chiloții setează mare parte din gradul de confort pe care aceste produse îl oferă. De regulă, sunt de evitat materialele plastice, la fel și fibrele sintetice. Aceste două variante sunt, totuși, acceptabile dacă se regăsesc în combinație cu bumbacul ori cu alte fibre naturale. Chiloții bărbătești din poliester cu spandex sunt ideali pentru a fi purtați în timpul activităților sportive.

Care este croiala potrivită

Pentru ca boxerii să îți ofere gradul de confort dorit și să se potrivească ținutei și ocaziei, ia în calcul și alte detalii, ca de exemplu, cusăturile, elasticele, aplicațiile și tăieturile. Elasticele nu trebuie să strângă pielea, deși este necesar ca ele să aibă o oarecare rezistență. Croielile trebuie să fie perfect simetrice – putem verifica acest detaliu prin împăturirea în jumătate a boxerilor. De asemenea, cusăturile unor chiloți de calitate nu se vor rări atunci când tragem din ambele părți ale chilotului și nici nu vor lăsa la vedere ațe care ”curg”.

Cum alegi culorile potrivite

Lenjeria de corp albă sau neagră este, probabil, cea mai întâlnită în rândul bărbaților. Chiar și așa, paleta cromatică este diversificată, astfel că putem opta pentru indispensabili în diferite nuanțe, simpli sau cu imprimeuri.

Cu toate că alegerea culorilor pentru lenjeria intimă depinde, în mare parte, de preferințele personale, este indicat să ținem cont și de piesele vestimentare pe care urmează să le asortăm acesteia. Lenjeria albă sau de culoarea pielii este perfectă pentru ținutele de vară, mai ales când purtăm pantaloni albi, în timp ce boxerii negri sau cei bleumarin sunt mai potriviți spre a fi purtați pe sub blugi sau pantaloni închiși la culoare.

Atunci când mergem la cumpărături în căutarea lenjeriei potrivite, foarte importantă este și măsura acesteia. Pentru că, în general, lenjeria de corp nu se poate proba, este bine să pornim de acasă cu temele făcute!

 

Foto:pexels.com