(P) Infertilitatea feminină și cum o putem combate

De unica, pe Ultimul update Luni, 19 noiembrie 2018, 15:48

Din păcate, în ziua de astăzi, infertilitatea feminină nu mai este o noutate. Într-o lume plină de stres factorii precum oboseala excesivă, depresia sau scăderea libidoului sunt responsabili pentru dereglările hormonale ce pot duce la infertilitatea feminină.

Există însă numeroase tratamente pentru a combate sau a preveni o posibilă infertilitate.

Putem alege un tratament în cabinetul medicului sau pur și simplu putem opta pentru un supliment alimentar pe care să îl administrăm timp de cel puțin 3 luni, bineînțeles doar la recomandarea doctorului, iar cele mai căutate suplimente alimentare sunt cele naturiste, medicamentele pe bază de plante, acestea nefiind dăunătoare.

Myo-Sun

În lupta cu infertilitatea feminină, Myo-Sun este unul dintre cele mai căutate produse naturiste datorită conținutului său de substanțe active și a ingredientelor sale multiple (Mio-inozitol, N- acetilcisteină, folat de Quatrefolic, vitamina D3) și aduce beneficii femeilor de orice varstă.

Myo-Sun se găsește sub forma unui ceai , ce trebuie consumat de două ori pe zi dimineața și seara și este folosit de către majoritatea femeilor în tratarea ovarelor polichisteice și a dereglărilor hormonale. Folosirea acestui supliment naturist este recomandată însă și pentru a combate infecțile de tract urinar, sindromul premenstrual și scăderea libidoului și astfel se previne și infertilitatea feminnă.

Prin conținutul său de mio-inozitol și acid folic, Myo-Sun ajută la sinteza aminoacizilor, procesului de diviziune celulară și la funcționarea normală a sistemului imunitar iar pe perioada sarcinii crește țesutul maternal și scade șansele de avort.

Pentru femeile care preferă produsele pe bază de pastile, unul dintre cele mai eficiente suplimente naturiste este Profecund.

Profecund sau suplimentul minune

Profecund este un supliment alimentar sub forma de capsule care datorită compoziției sale bogate este recomandat atat în cazurile de ovulație neregulata și dereglare menstruală cat și în tratarea ovarelor polichistice.

Profecund are în compoziția sa extract de fructe de Vitex, care ajută la restabilirea echilibrului hormonal, rădacină de Matcă cu vitaminele B1, B2, B12, Fosfor, alealocizi și acizi dar și Quadrofolic, acesta regăsindu-se și în corpul uman. Astfel, Profecund este folosit și ca supliment alimentar pentru îmbunătațirea sistemului nervos, sporirea imunității organismului și diminuarea oboselii. În primul trimestru de sarcină asigură necesarul de acid folic și ajută la prevenirea apariției tubului neutral la făt.

Profecund nu combate doar infertilitatea la femei ci are și varianta de produs pentru bărbati, în cazul de infertilitate masculină cauzată de producția scăzută de lichid seminal.

Myo-Sun sau Pofecund

Myo-Sun este un ceai în timp ce Profecund este un produs sub formă de pastile, astfel depinde de timpul și preferințele personale de administrare a tratamentului însă pentru a ne bucura de efectele dorite trebuie administrate regulat dar fără a depași doza recomandată. Atat în cazul tratamentului cu Myo-Sun cat și la administrarea de Profecund trebuie să evităm interacțiunile cu medicamente antiinflamatoare sau epileptice.

Care este cel mai rapid și eficient produs în combaterea fertilității feminine?

Dacă simțim că este ceva în neregulă cu noi sau dacă  există simptome de oboseală, dureri de cap sau acnee ce persistă, primul lucru recomandat este o vizită medicală pentru a ne liniști iar medicul ne va recomanda cel mai potrivit tratament pentru organismul și problema noastră.

Uneori poate fi vorba doar de stresul din viața cotidiană al unei femei care ne îngreunează starea iar un supliment alimentar pe bază de plante ne asigură prefenirea infertilității feminine,  ne scutește de posibile dereglări hormonale, ne îmbunătățește viața sexuală și cu siguranță ne dă o stare zilnică de bine .

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!