(P) Farmacia la Preț Mic – bucuria locuitorilor din cartierul Tei

De unica, pe

Începând cu data de 03 decembrie 2018, s-a deschis o nouă locație Farmacia la Preț Mic în cartierul Tei. Este o locație elegantă și modernă care te așteaptă în fiecare zi cu mii de produse noi, dar și cu o mulțime de seturi cadou gândite special pentru sărbătorile de iarnă.

Cine e Farmacia la Preț Mic

Farmacia la Preț Mic, deschisă luni în Bdul Lacul Tei 31-33, este continuarea unui proiect, cu o vechime de peste un an, al societății Spring Farm.

Inițial, Spring Farm a comandat Agenției Tonica Group un proiect de farmacie on-line, care a funcționat un timp sub denumirea „Farmacia de pe Net”. Proiectul a fost bine primit de publicul on-line, dar în mod frecvent se solicita posibilitatea de testare sau vizualizare a produselor, ca și de interacționare cu un specialist. Astfel, s-a decis schimbarea brandului în “Farmacia la Preț Mic”, pentru a putea fi prezenți și în oraș. Întreg conceptul online si offline a fost realizat de Agenția Tonica Group, deținătoarea brandului.

Decizia de mutare a uneia dintre cele 6 farmacii din brandul Farmacia la Preț Mic în cartierul Tei a fost luată imediat ce am citit anunțurile privind eliberarea acelui spațiu, foarte potrivit pentru nevoile noastre, ca și farmacie. Aceasta deoarece disponibilitatea on-line de produse cosmetice, suplimente alimentare și produse tehnico-medicale era mult mai mare decât cea posibil de expus într-o farmacie obișnuită”, a declarat doamna diriginte farmacist Alexandra Dririlici.

#FLPM isi doreste ca in 6-8 luni de la deschidere, farmacia să-și acopere cheltuielile de funcționare și să intre pe profit. Acest lucru nu este deloc ușor având în vedere colectivul mare de profesioniști și cheltuielile de întreținere ale unui spațiu farmaceutic de aproape 500 de metri. Accentul se va pune pe informarea corectă a publicului și identificarea celor mai bune soluții pentru problemele pentru care se solicită consiliere.

Proiectul este unul foarte ambițios și utilizează total resursele noastre, iar principalul nostru plan este să consolidăm unitățile deschise până în prezent.

Credem că Farmacia la Pret Mic va bucura publicul din București prin noutatea și diversitatea produselor prezentate. Menționăm că toate produsele, suplimentele alimentare sau alimentele cu destinație specială sunt avizate de Ministerul Sănătății, Agenția Națională a Medicamentului sau de Institutul de Bioresurse Alimentare. Prezența farmaciștilor noștri este garanția deplinei siguranțe a consumatorilor”, conchide doamna diriginte farmacist Alexandra Dirilici.

Farmacia la Preț Mic din Bulevardul Lacul Tei 31-33 va funcționa în fiecare zi de luni până vineri de la 8:00 la 22:00, iar sâmbătă și duminică de la 8:00 la 18:00.

De asemenea, pentru că echipa care se ocupa de proiect isi doreste sa optimizeze si  timpul clienților, s-au pregătit și vor sa onoreze în timp util comenzile din mediul online. Astfel că, dacă ești din București și faci comandă de luni până joi, până în ora 15:00, a doua zi te poti bucura de produsele comandate. De asemenea, comenzile din alte orașe sunt onorate în termen de 48 de la data comenzii.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!