(P) Descoperă apele de colonie Atelier des Bois de Grasse – o încântare a simțurilor în anotimpul rece

De unica, pe Ultimul update Joi, 13 decembrie 2018, 11:26

Elegante și rafinate, apele de colonie Atelier des Bois de Grasse reprezină picătura de prospețime și  înviorare de care oricine are nevoie în anotimpul friguros. Linia de produse ale acestui brand iese în evidență prin unicitatea aromelor.

În întâmpinarea publicului feminin care dorește să se remarce în această iarnă printr-un parfum aparte, respectiv care se află în căutarea unui cadou de Crăciun deosebit, iese magazinul online Parfumsdeprovence.ro care pune la dispoziție, printre altele, gama L`Atelier des Bois de Grasse. Acesta prezintă patru sortimente de apă de colonie de lux, ce au la bază combinații deosebite între note florale și condimentate, pe alocuri fructate, cu iz cu arome inconfundabil.

Sunt o încântare a simțurilor, nu deranjează simțul olfactiv printr-o accentuare prea intensă a mirosului și constituie o idee deosebită de cadou, remarcându-se printr-un ambalaj aparte ce denotă delicatețe și rafinament – alegerea ideală pentru orice femeie.

Apele de colonie L`Atelier des Bois de Grasse – ce calități le recomandă?

Mai întâi de toate, specialiștii ParfumsdeProvence.ro oferă clarificări vizavi de ceea ce înseamnă apa de colonie, pentru ca fiecare să știe cum se va prezenta un astfel de produs. Spre deosebire de apa de parfum, cea de colonie prezintă un grad de concentrație al uleiurilor aromatice mai redus. Astfel, linia L`Atelier des Bois de Grasse se deosebește prin arome subtile și deosebit de plăcute, cu o concentrație între 2 și 5 %, în funcție de produs.

Sunt parfumuri puternic florale și fructate, fapt datorat uleiurilor esențiale conținute, ideale pentru a fi purtate ziua. Aceste ape de colonie sunt elaborate din esențe de lux, naturale și autentice, de nerefuzat indiferent de preferințele feminine. Provin fie din Grasse, fie din Italia, Peru, Egipt sau India. Persoanele interesate le regăsesc în cadrul site-ului menționat în variantele Bois de Cedre Petitgrain, Cuir Iris, Rose Bois de Gaiac, respectiv Ambre Pamplemousse Baie Rose.

Parfums de Provence – importator și distribuitor de mărci autentice franțuzești în materie de parfumuri, articole de îngrijire corporală și parfumuri de casă

Acest magazin a reușit să se facă apreciat și popular pe piața de profil prin varietatea produselor comercializate, dar mai ales prin încrederea ce o transmit numele de mărci precum Fragonard, Lothantique, Jeanne en Provence, Jeanne Arthes și Goa/Clem. Un proiect care a devenit realitate, acesta și-a găsit motivația în fascinație și admirație vizavi de Grasse – despre care se știe că este capitala mondială a parfumurilor.

Astfel, Parfums de Provence urmărește să redea în România măcar o parte a acestui paradis olfactiv, care să completeze discrepanțele de proporții realizate între piața de parfumuri franțuzească și cea românescă. Astfel, acestea reușesc să redea cu succes o idee din spiritul liber franțuzesc, împletit cu rafinament și ingrediente de calitate.

Atât prin opțiunile ce vizează apa de colonie Atelier des Bois de Grasse, cât și prin celelalte produse pe care le pune la dispoziția publicului larg, Parfums de Provence este un distribuitor care a reușit să surprindă publicul prin rafinament, calitate și opțiuni de cadouri inedite, mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!