(P) Decoraţiunile pentru stilul scandinav sunt originale și ușor de integrat în orice decor

De unica, pe

Stilul scandinav este unul minimalist, destul de simplu, dar cu elemente de efect, care pot aduce o atmosferă tipic nordică în orice locuinţă mai micuţă. Așa că nu e de mirare că îl regăsim în casele și apartamentele moderne, în care eleganţa trebuie să se combine cu funcţionalitatea și cu partea practică.

Dacă avem deja mobilierul de calitate în stil nordic și nu suntem tocmai mulțumiți de cum ne arată locuinţa putem îmbunătăţi aspectul estetic prin utilizarea unor decoraţiuni interioare în același stil. Spre deosebire de alte tipuri de decoraţiuni casă și obiecte decorative cele care corespund unui stil nordic sunt potrivite în orice decor tematic, trebuie să fie cât mai multe și cât mai… minimaliste.

Nu vă gândiți ca un stil nordic vă va permite să aveți decoraţiuni interioare sau decoraţiuni casă supradimensionate, care să ocupe spaţii foarte mari. În stilul scandinav decoraţiunile și obiectele folosite pe post de decor au dimensiuni potrivite, cromatica apropiată de cea specifică stilului, ceva mai închisă, uneori petele de culoare sunt cerute doar dacă e nevoie.

Funcţionalitate și echilibru în stilul nordic cu ajutorul decoraţiunilor și al obiectelor decorative

Ideea este ca un stil nordic se bazează pe funcţionalitate așa că orice obiecte decorative pentru apartament sau obiecte decorative pentru casă vom utiliza trebuie să le găsim și o parte practică.

În acest fel vom avea decoraţiuni de interior minimaliste și obiecte decorative pentru casă care vor putea fi folosite la un moment dat și își vor găsi locul foarte bine în economia lucrurilor dintr-o anumită cameră.

Atenție însă și la cât de multe decoraţiuni de interior există într-o locuinţă, stilul scandinav nu încurajează supraaglomerarea spatiilor doar de dragul de avea decoraţiuni care să spună ceva despre personalitatea celui care le utilizează.

De la vaze și diverse bibelouri, obiecte special gândite pentru decoraţiunile nordice, toate trebuie aranjate în spațiu în așa fel fiecare cameră să aibă un anumit echilibru vizual și designul obținut să fie cât mai omogen.

Stilul nordic are la bază echilibrul între toate elementele sale, nimic nu e lăsat la întâmplare, chiar și obiectele decorative ar trebui să se încadreze pe cât posibil în aceste limite.

Pe site-ul oficial NoRDA se găsesc decoraţiuni și obiecte decorative diverse pentru cea mai frumoasă locuinţă în stil nordic

Pe site-ul celor de la NoRDA veți găsi mereu astfel de decoraţiuni speciale pentru stilul nordic, minimaliste și cu o funcţionalitate ridicată. Toate decoraţiunile scandinave din oferte transformă orice cameră obișnuită într-una cu personalitate puternică și stil, funcţionalitatea extinsă este una atent studiată și pusă în aplicare.

Vaze sau oglinzi, cuiere, decoraţiuni simple sau mai complexe, toate își vor găsi locul în locuinţa în stil scandinav și vor completa perfect un tablou tipic nordic. Alături de aceste obiecte se mai adaugă mobilier de calitate de la NoRDA, cutii de depozitare sau diverse obiecte cu rol decorativ atent construite și finisate pentru o casă sau un apartament cât mai aproape de idealul nordic.

Spaţiile mai mici sau mai mari în care se vor aranja obiectele și decoraţiunile de la NoRDA vor arăta impecabil, varietatea de obiecte și decoraţiuni prezente pe site-ul oficial simplificând decorarea oricăror locuinţe moderne în stilul dorit.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!