(P) De mare ajutor pentru pasionații de smartphone-uri de ultimă generație – husele de protecție

De unica pe

Când te gândești la huse de protecție îți vin în minte acele odioase învelitoare din plastic – pe telecomandă, pe canapea sau pe orice în general.  Lumea nu le-a prea prețuit, dar de dragul nevoii de a nu afecta calitatea unor produse trebuia să le folosească. La telefoane, primele huse au apărut sub forme simpliste, un suport mai degrabă, cu sistem de închidere. Astfel se păstrau mai bine, erau ținute aparte de alte obiecte personale. Doar că nu arătau prea bine nici ele.

Cum interesul pentru tehnologii tot mai moderne și complexe în varianta de smartphone-uri a crescut semnificativ nu a întârziat să apară și soluția mult așteptată, cea a huselor. Dar acum se poate spune că se vorbește despre trenduri și stiluri, căci husele actuale sunt mai degrabă o paradă a culorilor, texturilor date de materiale utilizate. Se îmbină armonios funcționalitatea cu designul.

Achiziția imediată după dispozitivul mobil

Husele actuale au devenit atât de dorite și conceptul este atât de popular încât la scurt timp după achiziția dispozitivului mobil se pune în plan și achiziția unei huse corespunzătoare. Iată de ce ai dori să faci asta:

  • Studiile arată că o mare parte din accidente se întâmplă chiar în primele zile după o nouă achiziție de smartphone. Asta pentru că nu ești obișnuit cu o nouă formă și ai mișcări ceva mai neîndemânatice. Va dura până te acomodezi, dar până atunci riscul este mai mare de a-l scăpa din mână cel puțin o dată.
  • Husa este mai degrabă un scut, atât pentru a proteja telefonul de daune, cât și pentru a-i menține starea perfectă. Dacă te gândești să îl vinzi curând ai dori desigur să ai grijă de aspectul său.
  • Husa este multifuncțională, menține la distanță praful, murdăria, chiar și inesteticele amprente, dacă achiziționezi una din materiale specifice pentru a avea un astfel de efect. În plus, poate proteja de accidente și urmările acestora – picături de lichide ce ajung mai greu la dispozitiv, zgârieturi, lovituri, șocuri de acest gen ce sunt resimțite de husă, nu de telefon.

Prețuri accesibile

Neîndoielnic că husele au devenit cel puțin în ultimul timp o investiție în stil, o manieră de a etala gusturile personale, o modalitate inedită de „tuning” pentru un smartphone. Însă nu trebuie să coste o avere. Prețurile pot fi chiar accesibile, chiar dacă vorbim de telefoane ultimul răcnet, de o  husa Galaxy Note 9 sau de una pentru iPhone X.

Trebuie să știi că prețul poate fi accesibil și mulțumitor, acesta depinzând însă de mai mulți factori. Fii atent la:

Proveniență – de preferat să fie vorba de produse special dedicate unei categorii de anume de telefoane. Caută un magazin specializat, cum este spre exemplu celebrul  www.stifler.ro.

Materiale – de fapt rezistența, calitatea și durabilitatea unei huse sunt aspecte redate în mare parte de tipul de materiale din care este confecționată aceasta. Policarbonatul, sticla securizată, plasticul sunt opțiuni variate.

Funcții – se pare că simplitatea este cam departe de realitatea zilelor noastre. Designerii și producătorii de huse și-au pus la bătaie creativitatea și au creat modele dintre cele mai sofisticate. La capitolul funcții unele huse pot fi anti alunecare, pot avea rezistență sporită la șocuri, anti praf, închidere magnetică etc.

Că tot aminteam de branduri desigur că există competitivitate și aici astfel că pe măsură ce cunosc popularitate pe piață au și prețuri ceva mai ridicate.  Există însă diferențe nu doar de preț, astfel că se recomandă mai degrabă a se observa detaliile și ce avantaje are utilizatorul din folosirea unei huse. Printre interesele cele mai comune se numără aspecte practice – de a cupla orice cablu cu ușurință, de a nu avea zone acoperite inutil, să nu fie grea sau incomodă.

Pentru alegeri optime magazinul online stifler.ro își dedică secțiuni aparte pentru telefoane diverse. Huse pentru iPhone, Samsung, Huawei și nu numai sunt parte din gama de opțiuni. Producători de renume sunt înșiruiți aici, designuri moderne și deci opțiuni de huse dintre cele care apar recent pe piață. Interesante sunt completările de accesorii, promoțiile și prețurile variate.

Investiția pe care o face orice deținător de smartphone în husa potrivită pentru acesta înseamnă în fapt o măsură de precauție necesară.

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge