(P) Cumpărături de primăvară pentru bebeluși

De unica pe

Odată cu sosirea primăverii, activitățile pe care le pregătești pentru familia ta se diversifică și ele, iar cele mai multe implică să petreci mai mult timp în aer liber. Totodată îți dorești să ai grijă de sănătatea și confortul bebelușului tău, iar asta înseamnă că trebuie să te echipezi și cu accesoriile necesare. Iată ce ar trebui să nu îți lipsească din casă în această primăvară:

Scaun auto 

Plimbările și excursiile se vor înmulți cu siguranță în perioada următoare, iar dacă familia ta are mașină vei avea neapărat nevoie și de un scaun auto baby de calitate. Acesta îți va garanta faptul că îi pui la dispoziție copilului tău un mediu sigur și confortabil în timpul călătoriilor, așa că nici nu te gândi să pleci la drum fără un astfel de accesoriu, care îți va garanta plimbări plăcute și fără griji. De altfel, legal ai obligația să folosești un scaun de mașină până când copilul împlinește 12 ani. Beneficiul principal stă în siguranța pe care o oferă și care nu ar trebui în niciun caz neglijată atunci când mergi cu mașina, la fel cum și tu ai obligația de a purta întotdeauna centură de siguranță. Caută un scaun auto adaptat vârstei și greutății celui mic, acest aspect fiind important și din punct de vedere al confortului. Dacă vrei să găsești o ofertă cât mai bună, ține cont de faptul că la Altex luna Martie vine cu promoții speciale la articolele pentru copii și mămici.

Cărucior 

Evident, când vine vorba de cărucioare de copii și de utilizarea acestora, sezonul poate părea mai puțin important: până la urmă indiferent de vremea de afară, bebelușul trebuie scos la plimbare. Totuși, gândește-te că odată ce timpul se încălzește, vei ieși mult mai des în parc sau la piață cu cel mic și vei avea nevoie de cât mai multă mobilitate. De asemenea, vei dori un cărucior ușor de dus și de pliat, care nu mai trebuie să aibă neapărat toate accesoriile ce îți erau ncesare în timpul iernii: căptușeala groasă sau zona care acoperă picioarele nu mai sunt mandatorii atunci când afară devine din ce în ce mai cald. În timp ce iarna obișnuiești să ieși cu cel mic pe afară ca să te dezmorțești și să îi oferi bebelușului aer curat, primăvara plimbările vor deveni o plăcere și vor fi tot mai frecvente, așa că te poți orienta către un cărucior sport, pe care să îl manevrezi cu ușurință. Nu uita ca atunci când alegi căruciorul să îl cumperi pe cel care se potrivește cu vârsta celui mic, acest aspect fiind important pentru ca produsul să poată susține greutatea copilului, dar și pentru a-i asigura tot confortul necesar.

(P) Cumpărături de primăvară pentru bebeluși

Aparat de aerosoli 

Primăvara nu este doar anotimpul distracției și al plimbărilor, ci și al virozelor și răcelilor, cauzate în general de schimbările bruște de temperatură și de un anotimp în care vitaminele din fructe și legume nu au fost la fel de prezente în alimentație precum în sezoanele mai calde. Ideal în tratamentul afecțiunilor respiratorii, aparatul de aerosoli este un ajutor de nădejde pentru tratarea celor mici, acesta fiind o variantă simplă, rapidă și foarte eficientă de administrare a medicației, mai ales în cazul răcelilor, infecțiilor respiratorii sau otitei. Poate fi utilizat cu succes nu doar în cazul celor mici, cât și în tratamentul adulților – pentru asta este bine să te asiguri că aparatul ales are și mască specială pentru adulți. Dacă încă nu știi cum funcționează aerosolii, află că principiul este unul simplu: un astfel de aparat permite administrarea medicamentelor sub formă de particule, prin inhalare, astfel încât acestea sa ajungă direct în căile respiratorii fix în cantitățile ce au fost recomandate de doctor.

Aparatul de aerosoli este cunoscut si ca nebulizator și poate fi găsit în două variante: cu ultrasunete sau cu piston. În cazul în care nu te poți decide asupra tipului de aparat pe care să îl cumperi, e bine de știut că aparatul cu ultrasunete este mai mic și mai silențios, dar cel cu piston este de obicei mai ieftin. Ambele sunt, însă, extrem de eficiente și pot fi utilizate chiar și fără medicamente, pentru inhalații cu soluție salină care să umidifice secrețiile.

Pregătește-te cum se cuvine pentru primăvară și vei avea un anotimp plin de distracție și bună dispoziție, în care toată familia ta se va simți în plină formă.

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO