(P) Cum te ajută apa îmbuteliată să ai mai mult timp pentru tine și pentru familie?

De unica pe

Lipsa timpului este, cu siguranță, una dintre cele mai grave probleme cu care se confruntă oamenii din zilele noastre. Cu toții ne dorim să facem cât mai multe lucruri pe parcursul unei zile, însă, din păcate, foarte puțini dintre noi reușim.

Adesea, tindem să ne plângem de lipsa timpului decât să căutăm soluții ca să obținem mai multe ore libere pentru noi și pentru membrii familiei. Spre norocul nostru, există însă nenumărate modalități prin care să rezolvăm problema lipsei timpului liber. Una dintre modalitățile în cauză are legătură, chiar dacă pare greu de crezut, cu apa îmbuteliată. Descoperă cum te ajută apa îmbuteliată, plată sau carbogazoasă, ca să ai mai mult timp pentru tine și pentru familie.

Vrei mai mult timp? Comandă apă online și o să-l obții!

Una dintre cele mai simple metode prin care să obții mai multe ore pentru tine și familia ta este să petreci din ce în ce mai puțin timp la cumpărături. Astfel, nu doar că vei putea să stai mai mult împreună cu cei dragi, ci o să reușești și să economisești bani.

Poate nu te-ai gândit până acum la acest aspect, însă cumpărarea de apă minerală plată și/sau apă plată carbogazoasă se numără, cu siguranță, printre activitățile care îți ocupă foarte mult timp, în fiecare săptămână. Gândește doar cât pierzi cu drumurile de acasă către magazinele de unde îți poți cumpăra apă și dinspre magazinele în cauză către locuința. Îți spunem noi: irosești minimum câteva zeci de minute, indiferent cât de apropiate sau îndepărtate sunt magazinele pe care le frecventezi ca să-ți faci provizii de apă plată. Fără să mai punem la socoteală pe care ți-i faci stând la cozi și în trafic.

Prin urmare, ce ar fi dacă, de azi înainte, ai începe să-ți comanzi apă online? Dacă nu ai aflat până acum, Altex a introdus, la finalul anului trecut, apa îmbuteliata (apă minerală plată și apă minerală carbogazoasă) în portofoliul magazinului online. În funcție de obiceiurile tale și ale membrilor familiei tale în ceea ce privește consumul de apă îmbuteliată, poți să-ți cumperi apă plată și apă minerală carbogazoasă la baxuri cu două, șase și 12 sticle. Baxurile cu două sticle includ recipiente cu volume de cinci litri. În schimb, la baxuri de șase sau 12 sticle poți să comanzi sticle cu volume care variază între 0,25 și doi litri. Apa comercializată de Altex este îmbuteliată de producători ca Aqua Carpatica, Dorna, La Vitta și Bucovina. Totodată, poți să comanzi apă minerală plată specială pentru copii tăi, dacă este cazul. Plasarea unei comenzi este foarte simplă și durează doar câteva minute.  Tot ce trebuie să faci este să-ți creezi un cont de utilizator pe magazinul online Altex, dacă nu ai deja unul, să-ți selectezi produsele dorite și să plasezi comanda.

(P) Cum te ajută apa îmbuteliată să ai mai mult timp pentru tine și pentru familie?

Plasarea unei comenzi online pentru apă îmbuteliată nu doar că o să-ți permită să salvezi zeci de minute sau chiar ore cu drumul către și dinspre un magazin fizic, ci o să-ți protejeze și sănătatea. Cum? Foarte simplu! Comandând apă online nu o să mai fie necesar să cari baxuri cu apă pe distanțe lungi și, astfel, diminuezi riscul apariției durerilor de spate.

Cum poți să te folosești de apa îmbuteliată ca să petreci timp de calitate cu membrii familiei

După cum știi, apa, plată sau carbogazoasă, este foarte importantă pentru hidratare și, implicit, pentru buna funcționare a organismului uman. De asemenea, după cum ai aflat mai sus, apa îmbuteliată îți oferă posibilitatea să ai mai mult timp de petrecut cu membrii familiei, dacă alegi să o comanzi online. Contează însă și ca zecile de minute sau orele pe care le obții comandând apă online să le folosești inteligent, pentru ca timpul alături de familia ta să fie unul de calitate.

Din fericire, când vine vorba de calitatea timpului petrecut în familie, te poți folosi tot de apă comandată online. De exemplu, poți să îi propui fiecărui membru din familia ta să se ajute de apa îmbuteliată comandată de tine ca să creeze o rețetă proprie de limonadă, pornind de la o bază comună, formată din apă plată/apă carbogazoasă, suc de lămâie/limetă și miere. Mergeți cu toții în bucătărie și, mai mult ca sigur, o să vă bucurați la maximum de fiecare secundă petrecută în familie!