(P) Cum să o faci fericită de 14 februarie cu FlorideLux.ro

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 03 februarie 2020, 11:54

Valentine’s Day sau Ziua îndrăgostiților se celebrează pe 14 februarie. Este o sărbătoare ce se bucură de o popularitate crescută în rândul cuplurilor tinere, dar și a îndrăgostiților de orice vârstă care au șansa în această zi să își declare iubirea. Ca și parte a unui cuplu, ai doar 4 mari ocazii de-a lungul unui an când o poți surprinde pe iubita ta, respectiv: de Crăciun, la aniversări, de ziua ei și de… 14 februarie! Și pentru că ar fi păcat să ratezi un
moment când o poți surprinde cu adevărat, îți oferim 3 idei cum să o faci fericită de 14 februarie!

Ideea 1. Comandă flori online
Florile sunt o modalitate minunată prin care poți face un gest dulce și romantic, fără să fie ceva foarte costisitor sau ostentativ. Florile pot fi comandate simplu și rapid online, chiar cu săptămâni bune înaintea zilei de 14 februarie. Cu câteva click-uri pe www.floridelux.ro sau sunând la 0372740106 setezi livrarea de flori la ușa iubitei tale la data dorită, însoțite de un mesaj sensibil, scris din inimă. Până și mesajul poate fi compus împreună cu specialiștii de la FlorideLux.ro.

Ideea 2. Lasă-i o amintire
Femeile adoră să aibă o amintire. Ceva pe care să poată păstra, îmbrățișa, mirosi, ceva prețios care să îi amintească de clipele frumoase alături de tine. Astfel că, odată cu florile, îți recomandăm să îi trimiți și un cadou. Poți alege din oferta FlorideLux: ursuleți, parfumuri, bijuterii, lumânări, statuete decorative sau chiar o cupolă cu un trandafir nemuritor!

Ideea 3. Fii prezent trup și suflet
Ea va prețui amintirea cadoului tău, a cuvintelor tale romantice, chiar va păstra amintire felicitarea elegantă pe care acestea sunt inscripționate… își va dori să își manifeste cumva toată iubirea pentru tine, iar tu trebuie să fii acolo! Trup și suflet! Nimic nu e mai mult pe placul unei femei decât un bărbat care știe să iubească, să se ofere și să prețuiască femeia pe care o are alături de el! Nu da greș și nu te face că nu știi de această sărbătoare… Comportă-te frumos și atent, ține-o în brațe și fii căt se poate de romantic.

Alege acum Flori Sfântul Valentin cu livrare oriunde în România!
Mergi în florăria FlorideLux București – Bd. Libertății 22 pentru a alege un cadou frumos pe loc sau să comanzi pentru livrare, când ai nevoie. Florăria FlorideLux.ro este deschisă de luni până duminică și ai locuri de parcare în zonă. Vino în florăriile FlorideLux din Ploiești (pe strada Libertații nr.7) sau în FlorideLux Brașov (strada Zizinului nr.3) pentru a comanda flori cu livrare oriunde sau pentru a cumpăra pe loc un cadou inspirat de Ziua îndrăgostiților!

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!