(P) Cum poti scapa de veruci simplu si rapid

De unica pe

Verucile, cunoscute in popor si cu termenul de negi, reprezinta o problema estetica foarte comuna. Mai exact, conform statisticilor, 25% dintre oameni au sau au avut aceasta problema. O singura veruca poate reprezenta o problema estetica foarte suparatoare. Drept urmare, este necesara utilizarea unor trucuri sau a unor produse cosmetice pentru a masca zonele in care verucile sunt prezente ceea ce nu este mereu simplu.

Desi nu sunt periculoase pentru sanatate, din punct de vedere estetic verucile se pot dovedi a fi dezastruoase in unele cazuri. Un aspect fizic imperfect cauzeaza lipsa stimei de sine, iar astfel efectele negative vor aparea in lant.

Din fericire exista insa foarte multe remedii impotriva acestei probleme. Un tratament negi poate fi solutia ideala prin care sa obtii inapoi aspectul perfect care sa iti ofere incredere in tine.

Metode eficiente de a scapa de negi

Exista foarte multe tratamente si remedii impotriva negilor. Nu toate se dovedesc a fi insa foarte eficiente. Leacurile babesti, de exemplu, pot reprezenta un mod foarte dezamagitor de a incerca sa scapi de veruci.

Tehnologia a evoluat foarte mult in ultimii ani, iar domeniul dermatologiei a cunoscut, de asemenea, imbunatatiri considerabile. Practic, intr-o dermatologie Cluj poti scapa definitiv de negi, fara a incerca zeci si zeci de metode despre care ai citit pe internet ca ar functiona.

Motive pentru a-ti dori sa scapi de veruci exista o multime. Nu numai ca reprezinta o problema estetica, ci totodata acestea se pot dovedi a fi chiar dureroase. Mai mult decat atat, atunci cand le lovesti sau cand se afla intr-o zona sensibila, pot aparea sangerari. De exemplu, o simpla veruca situata pe fata iti poate provoca o multime de neplaceri atunci cand te barbieresti.

Cum te poate ajuta un medic dermatolog sa scapi de negi

Asa cum spuneam, tehnologia a evoluat foarte mult. Iar schimbarile cele mai vizibile sunt, probabil, in domeniul medical. Daca pana in urma cu cativa ani pentru a scapa de negi era nevoie de mai multe substante keratolitice, care nu erau atat de eficiente cu toate ca erau necesare aplicari pe perioada de timp indelungata, in prezent poti scapa de negi in doar cateva minute cu ajutorul laserului.

De asemenea, mai exista proceduri vechi care folosesc azot, cauterizare sau chiar excizie. Toate aceste metode nu au o eficienta de 100%, rezultatele apar foarte greu si totodata se pot dovedi a fi foarte dureroase. In schimb, utilizarea laserului pentru a indeparta verucile nu prezinta nici macar unul dintre toate aceste dezavantaje.

Avantajele folosirii laserului pentru a scapa de veruci

Utilizarea laserului reprezinta cel mai avantajos mod de a scapa de veruci. Iata care sunt principalele avantaje ale acestei proceduri de indepartare a verucilor:

  • Este o interventie care dureaza foarte putin.
  • Nu este o procedura dureroasa.
  • Nu este necesara o perioada de recuperare.
  • In maxim 2 sedinte, negii sunt indepartati complet.
  • Satisfactia finala este enorma.

In urma acestei interventii, orice activitate poate fi desfasurata in mod obisnuit. De asemenea, costurile pentru o astfel de interventie nu sunt mari, iar daca o privesti ca pe o investitie in imaginea si sanatatea ta, vei concluziona ca merita orice sacrificiu.