(P) Cum alegem ușile de exterior?

De unica, pe Ultimul update Sâmbătă, 22 decembrie 2018, 14:14

Dacă la interior putem să folosim uși cu rezistenţă mai scăzută, ușa de exterior trebuie să fie de calitate și cât mai rezistentă. Delimitând interiorul locuinţei de exterior, ușile din această categorie ar trebui să menţină o siguranță sporită celor care se află înăuntru, izolarea termică și fonică să fie perfectă pentru o intimitate cât mai mare în locuinţe.

Din punct de vedere al materialelor folosite putem avea uși exterior din metal, din lemn, dar și din sticlă securizată cu o grosime mai mare, în anumite cazuri. În alegerea uşilor de exterior este bine fim atenți la calitatea materialelor, cât de bine sunt produse și cât de bine corespund necesitaţilor impuse de ușa exterioară.

De exemplu, nu vom avea uși de exterior dintr-un lemn de esenţă moale, se va folosi un lemn de calitate superioară cu rezistenţă peste medie la şocuri, zgârieturi, variaţii de temperatură.

Uși de la firme cu experiență și ușor de integrat în orice decor

Mai contează și procesele de producție implicate, ce fel de tehnologii sunt folosite pentru a obţine cele mai bune uși exterior.

Când comandăm o ușă exterioară o vom alege pe cea de la o firmă cu experiență, care are doar cele mai moderne tehnologii și o linie de producție cât mai bine întreţinută, adaptată nevoilor reale ale clientului modern.

Alegerea unor uși de exterior trebuie să țină cont și de stabilitatea și durabilitatea modelului respectiv, cât de bine poate să facă faţă unui trafic intens și unui anumit tip de mediu.

De preferat este ca aceste uși din intrare să poată fi folosite oriunde, și la casă, și la apartament, să fie cât mai ușor de montat și de reparat și să aibă un design suficient de bine gândit pentru o eficiență sporită odată ce sunt fixate.

Cu o ușă intrare apartament aleasă de la un brand mare puteți avea garanţia că va fi utilizată fără mari probleme pe o perioadă lungă de timp, oferind confort, siguranță și un aspect elegant pentru zona în care e montată.

Rom Decor produce și livrează uși de exterior pentru casă și apartament

Firma Rom Decor produce printre altele și uși pentru exterior, din materiale rezistente și cu un aspect estetic deosebit. Indiferent că veți comanda rapid o ușă exterior casă sau uși din intrare pentru apartamente Rom Decor oferă de fiecare dată servicii premium de cea mai bună calitate, ușile sunt realizate cu tehnologii moderne, specialiştii cu experiență au grijă mereu ca fiecare model să arate perfect și să aibă o funcţionalitate cât mai ridicată.

Ușile de la Rom Decor pot avea panou de sticlă pe ambele feţe, canatul este din plăci de stejar stratificat, de exemplu, la multe modele, la nivelul suprafeţelor se foloseşte vopsea pe bază de apă. Rigiditatea construcţiei este mărită cu ajutorul profilului de metal aflat în rama canatului.

Garniturile de pe circumferinţă, încuietorile independente antiefracţie, pragul termic, sticla antiefracţie bicamerală, îmbinarea franceză dinspre partea balamalelor, iată alte caracteristici de top ale modelelor cu panouri de sticlă.

În oferta magazinului online mai găsim și uși pentru casă solide și rezistente, măsurătorile sunt făcute la 24 de ore de la semnarea contractului, montajul este rapid și este asigurat de echipe de specialişti cu experiență.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!