(P) Constantinos Raptis, cel de al cincilea Maestru Metaxa, te invită să explorezi una dintre cele mai fine creații: METAXA Angels’ Treasure Single Cask Strength, N°1019

De Unica.ro pe
METAXA Angels’ Treasure este o licoare cu un caracter puternic, ce rar poate fi întâlnit în alte părți ale lumii. Inspirat de un fenomen excepțional, Maestrul Metaxa a vrut să aducă la un nivel și mai înalt băutura spirtoasă, explorând în continuare potențialul lichidului de culoarea chihlimbarului. A descoperit expresia supremă a Angels’ Treasure în diferite butoaie din colțurile cramelor sale.

Așteptat cu răbdare și scos la iveală din aceste butoaie, misterul Angels’ Treasure este cu atât mai prețios cu cât condițiile sunt speciale în fiecare colț al cramelor. Băutura evoluează diferit, în funcție de nivelul de umiditate. Povestea unică a fiecărui butoi va fi dezvăluită cu ocazia lansării unor ediții limitate METAXA Angels’ Treasure, fiecare cu o tărie alcoolică diferită și un caracter individual.

Individualitatea băuturii este sărbătorită anul acesta cu ocazia lansării inaugurale Cask N°1019, un lichid unic cu o concentrație alcoolică de 42,2%, înzestrat cu un caracter profund și puternic, în timp ce edițiile limitate din fiecare butoi urmează să fie lansate în următorii ani.