(P) Cloud no. 9 Pop-up Store anunta tendintele de toamna – iarna in fashion

De Unica.ro pe
Cloud no. 9 Pop-up store aduce pe 9 si 10 noiembrie cei mai cool si talentati designeri de haine, pantofi, accesorii, bijuterii si articole de artizanat din Romania intr-o editie speciala de toamna, la Bucuresti Mall din Calea Vitan 55-59.

Peste 35 de creatori romani dau ora exacta in trenduri pentru vizitatorii expozitiei cu vanzare si promit sa aduca in fata pasionatilor de fashion cele mai noi colectii, piesele cele mai trendy ale sezonului, dar si tinutele care au avut de-a lungul vremii cel mai mare succes la public, la preturi accesibile. Vizitatorii vor avea acces liber si vor primi, pe langa oferte speciale si consultanta de specialitate pentru toate produsele expuse.

Printre expozantii editiei Cloud no. 9 Pop-up Store, din 9-10 noiembrie, de la Bucuresti Mall se numara designeri români în vogă precum Framboise, Motta, Balixir, Dana Dinu, Mirabilis Art, Lure Studio, Annema, Icrus Florea, Boolina, Marabou Boutique, Underblacked, Carmenittta, Bijoux Artemis, Alyna Store, CuAnna sau ByEda.

Cloud No 9 Pop-Up Store este un proiect lansat în 2012, din dorinţa de a descoperi tineri creatori români şi de a contribui la transfomarea poveştilor de dragoste pentru design în poveşti de succes. Cloud No 9 Pop-Up Store este locul care concentrează creativitatea celor mai talentaţi designeri români şi comorile care le poartă numele, amprenta si personalitatea.

Editia de toamna va avea loc pe 9 si 10 noiembrie, de la 10 dimineata la 10 seara, la Bucuresti Mall, iar mai multe detalii se pot gasi pe pagina oficiala de Facebook a organizatorului si pe pagina evenimentului.