(P) Cadoul potrivit pentru el – ce să știi, ce să eviți

De unica, pe Ultimul update Vineri, 02 noiembrie 2018, 15:54

Nu există un cadou nepotrivit, ci mai degrabă o interpretare și asociere greșită între alegere și personalitatea destinatarului. De asemenea, nu se poate spune că există o rețeta a succesului în ceea ce privește alegerea unui cadou, aceasta fiind ea însăși o experiență ce îți demonstrează câtă intuiție ai, câtă atenție și mai ales câtă inspirație.

Se spune că gestul contează, așadar îți poți alina gândul că cel puțin pentru efortul de a căuta un cadou va exista apreciere; dar tu îți doreșți mai mult. Cadoul pentru el trebuie să fie revanșa pentru cât te-a răsfățat, pentru câte cadouri inspirate ţi-a oferit la rândul său, pentru tot ce înseamnă recunoștința ta față de el. Iată ce propuneri regăsești în materie de cadouribarbatila Gift Express.

Seturile pentru bărbați

Un soi de combinație între cadourile de tip corporate și cele cu tentă personală, un cadou complex poate însemna un set. Acesta cuprinde diverse produse și cu tematică pe măsură. Poți alege un set cu o sticlă de vin și un suport inedit. După gustul fiecăruia se poate alege un coș cadou ce conține și alte tipuri de băutură – whisky și o selecție de bunătăți, dulciuri rafinate etc.

Aici depinde și de destinatar. Pentru cei mai pedanţi se poate alege un set elegant, sofisticat și din gama de lux. Pentru cei cu care există o legătură profesională sau una mai puțin personală, pentru a nu lăsa loc de interpretări se poate alege un set de acest gen de stil sobru.

Pentru iubitorii de șofat

Una din pasiunile unui bărbat se numără șofatul. Din necesitate de asemenea, unele accesorii sunt utile, astfel că un cadou apreciat poate fi din această sferă. Fie că este vorba de un manometru breloc, fie că este vorba de o cană de cafea, manometru cu lanternă astfel de opțiuni se completează perfect cu ideea de a fi practic.

La polul opus, pentru cei mai statornici din fire, ce lucrează la birou, anumite accesorii de decor pot fi mai mult dorite. USB înformă de mașină, pix cu portvizitiu, agende și/sau tablouri, suporturi pentru instrumente de scris pot fi de asemenea opțiuni. Este o chestiune de stil, astfel că nu rata ocazia de a scoate în evidență cât este de minuțios și câtă importanţă oferă unor astfel de dotări și accesorii.

Pentru bărbatul elegant

În cazul celor care au o preferință pentru ținutele elegante, bine studiate, adoptate în fiecare zi, un cadou nu poate fi altfel decât cel ce vizează gama de accesorii personale. O alegere clasică poate fi despre ace de cravată, însă o astfel de alegere trebuie să vizeze un bărbat fan al cravatelor clasice, lungi. Butoni, cleme de bani pot fi de asemenea opțiuni.

Ceasurile, de asemenea un sector în care bărbații se regăsesc înseamnă deja un alt nivel de preocupare. Sunt cadouri luxuriante și de preferat să cunoști foarte bine stilul și personalitatea celui care dorești să îi înmânezi un ceas. Nu doarcă sunt investiții serioase, însă de la formă la cromatică, design, acestea sunt o ocazie deosebită de a completa o ținută masculină. Sunt un accent deosebit, sunt o notă de eleganţă. Vei regăsi la Gift Express opțiuni și din această categorie.

Pe aceeași lungime de undă privind gama de accesorii personale se numără de asemenea și portofelele sau gențile masculine. Acestea par o variantă mai accesibilă și mai ușor de ales. Cel puțin când vine vorba de un portofel se poate spune că acesta este o alegere clasică.

Cadoul atipic

La fel de bine se poate spune că reușești să îi oferi un cadou inedit atunci când te duci într-o altă zonă. Cadoul potrivit nu trebuie neapărat să fie despre eleganţa unor lucruri, ci poate chiar despre ceea ce își dorește și îi deservește unui scop practic. Seturile de tip truse de scule sunt înacestcaz o opțiune demnă de luat înseamă.

De altfel, bărbații se lasă destul de ușor surprinși de ceea ce primesc. Sunt oameni mari cu inimă de copil, cu emoții de copil. Va conta că te-ai gândit la el în cel mai complex mod, pentru a reuși să alegi ceea ce îl va încânta.

Descoperă la Gift Express o vastă colecție de opțiuni, cadouri care săte inspire.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!