(P) Ascunde-ţi privirea în spatele lentilelor Transitions

De unica pe

Te-ai gândit vreodată cât de importantă este vederea sau felul în care îţi este afectată aceasta din cauza tuturor dispozitivelor high tech pe care le utilizezi în viaţa de zi cu zi? Ei bine, lumina albastră-violet are acelaşi impact asupra ochilor tăi ca şi razele solare din timpul verii. Dacă te numeri printre cei care pun claritatea vederii pe primul loc, dar nu ştii cum să eviţi tehnologia care îţi afectează atât de tare vederea, află că lentilele Transitions sunt soluţia.

Poate te gândeşti că tipul acesta de lentile, respectiv heliomatele sunt de modă veche şi că ultima persoană pe care ai văzut-o purtând asemenea ochelari a fost bunica ta. Motiv pentru care îţi lansez o provocare: te-ai gândit vreodată că ochelarii aceea cool pe care îi purta tipa de la Universitate puteau fi ochelari de vedere heliomaţi de tip Transitions?

(P) Ascunde-ţi privirea în spatele lentilelor Transitions

Cea mai nouă modă în rândul tinerilor şi nu numai, sunt lentilele Transitions. Ce este atât de cool la aceste lentile este faptul că poţi alege culoarea în care să se coloreze lentilele pentru a se transforma într-o pereche de ochelari de soare cu grad ridicat de protecţie.

Mecanismul ce provoacă tranziţia de la transparent la colorat este provocat de cantitatea de UV din lumina solara. Astfel, cu cât cantitatea de radiatii UV este mai mare , cu atât se va închide mai tare şi culoarea aleasă, fie ea verde sau violet, tocmai pentru ca ochii tăi să aibă parte de protecţia necesară care să le asigure o claritate în vedere fără bătăi de cap.

Ştim că o pereche de ochelari de vedere sunt o investiţie nu tocmai uşor de suportat pentru toată lumea, de aceea iti recomandam să rezolvi două necesităţi dintr-un foc. Ochelariii de soare şi ochelarii de vedere acum sunt una şi aceeaşi pereche doar cu ajutorul lentilelor Transitions. Ochelarii inteligenţi, în pas cu moda ce au grijă ca ochii tăi să se ascundă în spatele celor mai cool lentile din oraş.

Essilor România vă oferă posibilitatea de a încearcă lentilele Transitions® cu o reducere de 100 de lei în opticile partenere. Descarcă voucherul de pe www.essilortransitions.ro, la categoria Voucher. Campania se încheie pe data de 31 mai, 2019.

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO