(P) Alegerea unei rochițe botez – misiune simplificată de recomandările specialiștilor

De unica pe

Dintre nenumăratele decizii pe care părinții, alături de nași, le au de luat în legatură cu încreștinarea copilului, cea a alegerii hăinuțelor potrivite cu siguranță nu este una de tratat cu indiferență. Din contra, reprezintă una dintre acele alegeri ce poate face diferența finală în ceea ce privește complexitatea întregului eveniment. Așadar, cum trebuie întâmpinată misiunea alegerii unei rochițe botez, în cazul în care o fetiță completează numărul membrilor familiei?

Înaintea celor ce doresc să răspundă pe măsură unei astfel de provocări vin specialiștii Couture Bebe, atât cu un portofoliu vast de rochite botez, cât și cu recomandări pentru cei ce nu știu spre ce să se orienteze.

Alegerea rochiței de botez și recomandările experților

Centrul atenției este desigur bebelușul. Asta înseamnă că îmbrăcămintea acestuia trebuie aleasă prin raportare la o serie de aspecte, ce vor defini eleganța și totodată puritatea fetiței.

Referitor la culoarea dominantă vizavi de această alegere, albul rămâne simbolul purității și al inocenței. Desigur că este la libera alegere a fiecărui cumpărător dacă alegerea se va baza strict pe aceasta sau dacă lista de opțiuni va fi mai extinsă.

Nuanțele pe care le propune Couture Bebe, respectiv combinațiile de culori cu care întâmpină colecția de rochițe pentru botez publicul interesat sunt dintre cele mai variate – crem, roz prafuit sau în alte tonuri interesante, detalii bordo, mov aprins sau șters și lista continuă astfel.

În ceea ce privește materialul rochiței, de asemenea opțiunile sunt numeroase. Spre exemplu, modelele propuse pe couturebebe.ro se deosebesc prin complexitatea îmbinărilor unor textile deosebit de elegante precum tulle-ul, dantela fină și altele asemenea. Mai simple sau sofisticate, cu șiraguri de perle și mărgele, cu bențite, fundițe sau alte astfel de detalii, rochițele pentru botez aduc completarea unui peisaj de poveste.

Întotdeauna trebuie acordată o atenție sporită dosului rochiței. Couture Bebe pune accent pe bumbac, un material natural despre care se știe că prezintă o capacitate excelentă de circulație a aerului. Este un detaliu esențial când vine vorba despre pielea deosebit de sensibilă a copilei, de netrecut cu vederea. În general acest aspect trebuie avut în vedere vizavi de hăinuțele pentru noii născuți. Nu doar căptușeala, ci și celelalte detalii, de genul decorațiunilor, a fermoarului sau orice poate intra în contact cu pielea micuților, trebuie atent analizate înainte de a face o investiție în acest sens.

Așadar și în alegerea rochiței aceste repere trebuie luate. Alte aspecte de luat în calcul vor fi mărimea hăinuței. În general vârsta bebelușului va dicta și măsura potrivită a rochiței, cu toate că nu este o regulă aceasta. Depinde și când are loc botezul, la câte luni ale noului născut. Ritmul de creștere al acestuia poate reprezenta un factor de influență în acest caz.

Și nu în cele din urmă, fiecare se va orienta în alegerea unei rochițe pentru botez ideale după preferințele pe care le are. Acestea vor fi definite în principal și de trăsăturile copilei, de culoarea ochilor, a părului de altfel. Indiferent de acestea însă, Couture Bebe vine cu soluții pentru toți, la costuri rezonabile.

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat