(P) 5 destinaţii potrivite pentru luna de miere

De unica, pe Ultimul update Vineri, 11 octombrie 2019, 11:39

După nuntă, orice cuplu are nevoie de o perioadă de relaxare, iar acesta este motivul pentru care s-a inventat luna de miere. Destinaţiile exotice şi locurile pline de aventură au fost mereu preferatele tinerilor îndrăgostiţi, însă cu timpul, trendurile în materie de vacanţe s-au tot schimbat. De aceea, îţi venim în ajutor şi îţi prezentăm câteva dintre destinaţiile care sunt în continuare preferatele cuplurilor.

Vacanţă la malul mării în Belek, Turcia

Dacă nu vrei să călătoreşti foarte mult pentru luna de miere, Belek ar putea fi destinaţia perfectă de vacanţă, deoarece este aproape de România. Staţiunea este cunoscută pentru plajele sale, băile termale şi terenurile de golf, fiind situată pe malul Mării Mediterane.  

Dacă ajungi alături de partenerul tău în această staţiune, vă recomandăm să vizitaţi complexul The Land Of Legends, care include un cinematograf 5D, o piscină cu valuri și  un hypercoaster. De asemenea, în acest resort, oaspeţii pot înota cu delfinii şi pot hrăni pinguini, iar seara, turiştii se pot delecta cu băuturi selecte şi mâncăruri rafinate, pregătite după reţete internaţionale.

Luna de miere în Sultanatul Oman, pentru îndrăgostiţii de aventură

Sultanatul Oman este cu siguranţă un loc idilic pentru luna de miere, având o coastă cu plaje nisipoase, lagune, oaze, dar şi canioane superbe, precum Wadi Shab. Litoralul din Oman se întinde pe o distanţă de 2000 km, unde vei găsi o mulţime de plaje cu nisip fin şi ţestoase.

Dacă eşti în căutare de aventură, în Oman poţi avea parte de o mulţime de distracţii palpitante precum alpinismul, explorarea peşterilor şi echitaţia. De asemenea, pentru amatorii de senzaţii tari, traversarea dunelor de nisip cu maşini 4×4 poate fi o experienţă cu totul şi cu totul inedită. În Oman poţi lua prânzul alături de beduini, ale căror aşezări le vei întâlni în mijlocul deşertului, unde vei putea să le cunoşti mult mai bine cultura şi obiceiurile.

Luna de miere în stil grecesc, în Santorini

Dacă ai mai văzut până acum fotografii din Santorini, cu siguranţă ai visat cu ochii deschişi apusurile romantice şi căsuţele albe, scăldate de razele soarelui. Orice cuplu care ajunge în Santorini este cucerit de plajele colorate şi de cultura culinară a acestei insule. De asemenea, în Santorini, poţi vizita o mulţime de biserici şi mănăstiri, te poţi plimba cu feribotul către alte insuliţe, iar la finalul zilei te poţi relaxa într-un infinity pool.

O experienţă culturală unică pentru cupluri în Zanzibar, Tanzania

În ultima perioadă, Zanzibar a devenit una dintre cele mai populare destinaţii pentru luna de miere, mai ales pentru resorturile luxoase, la care ai acces chiar şi cu un buget redus. În Zanzibar te poţi relaxa pe plaje spectaculoase, poţi face scufundări şi te poţi plimba cu bărci tradiţionale alături de localnici, descoperindu-le astfel cultura. Zanzibar este, de asemenea, renumit pentru cele mai roşii apusuri de soare, motiv pentru care atmosfera de acolo este, cu siguranţă, una de neuitat.

Luna de miere în capitala dragostei, Paris

Dacă vrei să-ţi petreci luna de miere în Europa, Oraşul Dragostei este cu siguranţă alegerea perfectă. În Paris romantismul pluteşte în aer, iar parfumul şi priveliştea oraşului te vor fascina la fiecare pas. Plimbările de-a lungul Senei, luminile, muzica şi strălucirea Turnului Eiffel te vor face să te simţi ca într-un film clasic de dragoste.

Oricare dintre aceste destinaţii poate fi alegerea perfectă pentru a te relaxa alături de persoana iubită. În funcţie de bugetul pe care îl ai la dispoziție, poţi opta pentru o destinaţie aflată aproape de România sau pentru una exotică, în care vei avea parte de experienţe inedite, alături de jumătatea ta.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!