(P) Halls: Sa mergi cu curaj in locuri inedite

De unica, pe Ultimul update Marți, 20 noiembrie 2018, 16:30

Navigarea printre activitățile cotidiene și “energizarea la comandă” a unui boost mental, care să stimuleze performanța până în punctul în care succesul devine o banalitate, este de azi mai ușor de obținut ca niciodată, prin lansarea noii gume de mestecat Halls.

Să fii energizat în sens emoțional, experimentând cu curaj ceva cu adevărat revigorant: aproape 60 de minute de senzație de prospețime – aceasta este promisiunea noului produs vedetă al Mondelēz International: guma de mestecat HALLS, lansată acum pe piața din România.

Halls își respectă promisiunile de brand inovativ și de calitate odată cu pătrunderea pe piața din România a acestui nou produs, care combină într-un echilibru perfect cristale de menthol, concepute pentru a crea o experiență senzorială de lungă durată.

Deci, nu fiți timizi și alegeți-vă varianta preferată din cele 4 disponibile: Peppermint, Watermelon, Spearmint și Citrus.

Apoi, pregatiți-vă pentru o călătorie plină de vibrații și emoții în țara prospețimii, unde viziunea voastră va deveni mai clară ca niciodată, iar inspirația va deveni cea de-a doua voastră natură. Astfel, cu noua gumă de mestecat HALLS, Mondelēz International – unul dintre cei mai importanți producători de gume de mestecat din lume – își surprinde plăcut consumatorii din România, un public obișnuit până acum cu dropsurile Halls.

Dar, din moment ce bomboanele și noile gume de mestecat Halls se anunță a fi ceva magic, suntem dornici să îi observăm efectele pe străzile orașului și în birouri și să ne întrebăm: mi se pare mie sau ea/ el vibrează de prospețime grație acestui nou efect Halls despre care toată lumea vorbește în aceste zile?

Despre Mondelēz International

Mondelēz International, Inc. (NASDAQ: MDLZ) sprijină oamenii să ia gustări în aproximativ 160 de țări din întreaga lume. Cu venituri de aproximativ 26 de miliarde de dolari în 2017, MDLZ conduce viitorul snacking-ului, cu branduri globale și locale iconice, precum biscuiții Oreo, belVita și LU; ciocolata Cadbury Dairy Milk, Milka și Toblerone; bomboanele Sour Patch și guma Trident. Compania Mondelēz International este mândră să fie membră al Standard and Poor’s 500, Nasdaq 100 și Dow Jones Sustainability Index. Vizitați site-ul www.mondelezinternational.com sau urmăriți-ne pe Twitter la www.twitter.com/MDLZ.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!