(P) Cum se învață limbă germană garantat în București

De unica pe

Într-un articol precedent v-am povestit experiența Elenei, o românca ce a emigrat in Germania, ”Viaţa unei românce în Germania”, Elena ne-a povestit experiența ei de acomodare și a recunoscut existența unui mare obstacol pe care l-a trecut aceasta, bariera cunoașterii limbii germane:
„Înainte de a fi student «întreg» treci prin sita examenului de limbă pentru nivel universitar.

Acesta, cu toate că mi s-a părut destul de greu, nu este decât începutul procesului de învăţare a limbii”.

„Imediat după trecerea acestui test eşti considerat «student întreg».

Nu mai ia nimeni în considerare că eşti începător sau că vii din altă ţară şi poate ai nevoie de mai multă indulgenţă.

Cu siguranță v-ați întrebat unde puteți învăța limba germană garantat

German Kulturhaus pregătește cursanții pentru astfel de joburi prin modulele conversaționale incluse și prin introducerea terminologiei business german în cursuri. Cursanții care doresc să aibă o diplomă recunoscută internațional primesc pregătirea necesară pentru susținerea examenului prin exersarea constantă a celor 4 paliere ale limbii: scris, citit, vorbit și înțelegere.

Aici vin să învețe germana adolescenți și adulți de toate vârstele care sunt conștienți de oportunitățile pe care le oferă această limbă, fie că sunt începători, intermediari sau avansați.

Ești pasionat de limba germană și ți-e teamă că singur nu vei reuși să o înveți? Ai auzit la știri că pe piața muncii există cerere pentru cunoscători ai acestei limbi? Sau pur și simplu vrei să vizitezi Germania și să te simți confortabil vorbind cu nativii?

Oricare ar fi motivul, centrul nostru German Kulturhaus – adolescenți, adulți, companii, firme respectiv Kinder Kulturhaus limba germană pentru copii, aflat chiar în zona centrala Piața Unirii în centrul Bucureștiului, este soluția.

Ne bucurăm să avem traineri care vorbesc limba germană ca maternă și acoperim întreaga arie de interese, de la cursuri pentru cei mici, adulți și companii.

Cui se adresează cursurile noastre de limba germană?

Ne adresăm firmelor care își doresc să ofere un beneficiu angajaților lor sau care își trag profitul din țări vorbitoare de limba germană. Ne adresăm copiilor cu vârste între 4-12 ani, adolescenților și totodată adulților care vor o reconversie profesională și știu că niciodată nu e prea târziu să învețe o limbă nouă.

Ce ne diferențiază față de alte școli de limba germană?

Spre deosebire de celelalte școli care oferă cursuri de limba germană, la noi veți găsi un mediu primitor, traineri într-adevăr pasionați de predagogie / predare și limba germană și mai ales prețuri accesibile tuturor.

Copii care ne calcă pragul se simt foarte repede în largul lor, adulții ne rămân cursanți pe parcursul mai multor module, iar companiile ne mulțumesc pentru plusul de cunoștințe adus angajaților lor.

Profită de reducerea de 30% la cursurile selecționate!

Înscrie-te acum la cursurile organizate de noi și învață germana la German Kulturhaus garantat, aici este locul în care profesionalismul și seriozitatea au făcut dintr-o pasiune pentru limba germană o afacere de succes care anunță un viitor mai bun pentru cei mici, adulți și companii. Nu mai procrastina și înscrie-te acum pentru a beneficia de 30% reducere la cursurile noastre selecționate!