Antrenament de week-end cu Carmen Brumă

De Unica.ro pe

Carmen Brumă și Bucovina susțin mișcarea ca parte a unui stil de viață sănătos și te provoacă și pe tine să faci sport, indiferent de cât de aglomerat este programul tău zilnic.

În acest scop, Carmen ne arată azi două exerciții ușoare, perfecte pentru un antrenament de week-end, pe care le poți face acasă și care nu îți vor răpi mai mult de 3 minute din zi. Iată cum, într-un timp atât de scurt, poți face mișcare în confortul casei tale, fără să ai nevoie de echipament special sau de alte accesorii.

Hidratarea, esențială pentru o stare optimă de sănătate

Hidratarea e extrem de importantă pentru starea de sănătate a întregului organism, așa cum ne amintește mereu Carmen, așadar nu uita să bei apă înainte de a te apuca de sport. „Oamenii care nu beau suficientă apă pot suferi de lipsă de energie, oboseală nejustificată, afecțiuni dermatologice, dereglări de tensiune și kilograme în plus”, ne-a explicat ea.

Acesta este și motivul pentru care Carmen Brumă ne recomandă apa minerală naturală Bucovina 2Go, care nu doar că e o apă perfect echilibrată, dar are și un ambalaj special, creat pentru persoanele active, cărora sportul nu le lipsește din program.

Un perete și două exerciții pe care le poate face oricine

Mereu găsim scuze pentru a nu face mișcare – ba nu avem timp, ba nu avem bani să mergem la sală ori să investim în echipament de sport.

Iată că pentru a face mișcare nici nu avem nevoie de toate acestea. Urmărește clipul de mai sus și vezi cum poți face și tu, acasă, două exerciții recomandate de Carmen Brumă, pentru care nu ai nevoie decât de… un perete. Accepți provocarea?

Lacul de basm din România care alungă depresia FOTO

Lacul de basm din România care alungă depresia FOTO